Uke 3 – Massasje, boksing og svømmehall

Etter en aktiv uke med mange fjellturer, ble denne uka mye roligere. Vi har fått en smakebit på litt forskjellig av det vi skal gjøre dette året.

På mandag gikk vi gjennom årsplanen. I kjent Christian-stil var denne nøye planlagt. Nå henger en svært ryddig og pent markeringsfarget årsplan på hvert av rommene våre (forhåpentligvis).

Tirsdag morgen møtte vi spent opp i klasserommet med håndkle og vannflaske, klar til første massasjetime. Benkene ble spredt ut, og vi fikk en god leksjon i massasje for nybegynnere. Etter en veldig behagelig start på dagen, gikk turen til gymsalen for “leik og moro”. Her fikk vi virkelig kjenne på konkurranseinstinktet til hverandre.

Neste morgen gikk vi hjem til Christian for å se på en dykkerfilm. Smart trekk av Christian, som slapp å gå ut i det øsende regnværet. Filmen gjaldt det å følge med på, for etterpå ble det quiz. Når vi kom tilbake til skolen fikk vi utdelt hvert vårt snorkle-sett. Før vi dro til svømmehallen måtte vi sjekke utstyret. I hallen fikk vi prøve oss på litt snorkling og dykking. Vi begynte også å ta den lille havhesten.

previous arrow
next arrow
Slider
 

Torsdag ble en ny dag med en ny aktivitet: Boksing! Vi startet med å stå på en lang rekke og bokset ut i lufta. Førte oss veldig smarte! Etter en god oppvarming og teknikk-trening, gikk vi sammen to og to og prøvde ut teknikkene vi hadde lært. Tror mange ble positivt overrasket over hvor gøy boksing faktisk er, og ikke minst hvor bra trening det er.

På fredag fikk vi endelig en liten smakebit på noen av valgfagene vi kan velge senere. Det ble skating, klatring, kurv-laging, gymsalaktiviteter, massasje, mat på bål, og kajakk. Nå gleder vi oss til valgfagene starter på alvor!

Lørdagen ble virkelig ukas høydepunkt! Det var tid for årets første elevkveld, hvor kinaklassen inviterte til kinesisk aften. De disket opp med nydelige vårruller og kyllingwok. Beste maten så langt?!. Kleskoden var asia, og her var folk virkelig kreative! I gymsalen ble det et timeslangt show med dans, skuespill, kahoot og kostymekåring.

previous arrow
next arrow
Slider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *