Uke 5 – Reindalsseter og Swing

Denne uka var veldig spennende og vi gjorde mye forskjellig. Det startet med at vi lagde nytt linjenavn. Vi ble i klassen enige om navnet «Allsidig friluftsliv og trening Thailand 4 uker» så naturligvis ble navnet «Friluftsliv personlig trening thailand 4 uker». Deretter planla vi turen til Reindalshytta. Planen var egentlig å dra til Slogen, men pga dårlig vær måtte planen endres til en kortere tur. På grunn av den korte turen kunne vi ta med oss masse digg mat. Vi hadde taco, lasagne og egg og bacon, for å ikke glemme deilig sjokolade og marsmellows fra Peru-klassen.

 

På bussturen fikk vi tid til å buldre i Ålesund. Det var krevende men lættis. 😉

Turen opp var på 5-6 kilometer og vi startet på ca. 500 høydemeter og avsluttet på ca. 700 høydemeter. Som man kan se på bildene var det mye snø, og det ble derfor vanskelig å finne stien. Men pga Martins fantastiske retningssans så fant vi veien fram.

 

Det ble mye tid til hyttekos og prating.

På bussturen tilbake var Christian helt fantstastisk. Hans bilkjøring var som en 1800-hundretalls nyromantisk eng av røde roser. Vi rakk en ferge som skulle ha gått for fem minutter siden. Da tenke vi for oss selv «Hva er det denne mannen ikke har gjort». Da vi kom tilbake var det deilig å hvile etter en ikke så alt for hard tur.

Som vanlig har det regnet hver dag, men vi hadde en god time med opphold på fredag som gjorde at vi fikk ladet opp batteriene til lørdagen.

Lørdagsseminaret var det Ingeline som stod for. Hun underviste i swing. Det var fire timer som var ufattelig bra. For to gutter som ikke har danset noe særlig før, var kurset ufattelig flott, og vi er smittet av swingfeberen for godt. #Swingenertingen

På fotballfronten vant Arsenal 2-0 over Watford. Martins syntes dette var ypperlig. Nikolai var derimot ikke like fornøyd, ettersom han tapte poeng på Fantasy Football. Liverpool mot Chelsea var av et annet kaliber. Kampen endte 1-1 med en klasse scoring i 88 minutt.

Elevkvelden til Ekstremsport var ekstremt bra. Tema var tv og film og folk hadde gjort en bra jobb med å kle seg ut. Våre kjære medelever Christina, Jenny og Johanne vant kostyme konkurransen med sitt Stranger Things utkledning. Vi takker Ekstremsportsklassen for et fantastisk opplegg, der vi koste oss veldig. 

Nå venter den siste uka før det blir høsteferie, og vi ønsker Jenni og Andrea lykke til med å leve opp til dette blogg innlegget.

Kos og klemz fra godgutta i Body & Mind.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *