Uke 6 – Siste uka før ferie !

Nå har vi kommet til den siste uka før høstferien. Shit ass, tiden har gått fort, er  rart å tenke på at vi har vært her i 6 uker allerede.  Selv om denne uka er litt kortere enn vanlig, har vi allikevel  rukket å gjøre masse.

Mandagen startet som vanlig med romvask før Christian tok oss med på hemmelig oppdrag. Alle var veldig spente på hva dette gikk ut på, og teoriene var alt fra topptur til saksa og vask av minibuss. Etter to mystiske stopp hvor kun lærer fikk forlate bilen, kom vi frem til en park i Volda. Her skulle vi spille frisbeegolf (?) Vi skjønte fort at det var et fåtall som hadde talent innenfor denne sporten, og selv om frisbeene gikk på kryss og tvers inn i skogen og ut i vannet (var vannet kaldt Martin?) storkoste vi oss. Det hjalp jo selvfølgelig at sola endelig skinte litt, etter 6 uker med regn! 

 

På tirsdag møtte en trøtt gjeng opp i klasserommet, klare for massasje. Ekstra trøtt var Jenni (med i) som hadde sovet tung og godt forbi både morgensamling og valg av valgfag. Vi hadde ryggmassasje og fokuserte spesielt på trapezius som Christian kalte det. Tror vi alle var enige om at massasje ikke var en dum start på morningen, men når Christian viste hvordan det skulle gjøres måtte noen felle en tåre (eller hva Jenny med y).  I tillegg ble det ekstra god stemning fordi Christian hadde kjøpt inn ny massasjekrem, med lukt av “black currant”, noe han også selv var svært fornøyd med.  Etter lunsj hadde vi vår første økt med pilates, hvor Christian gikk gjennom mange forskjellige øvelser. Øvelsene gjikk mye ut på kjernemuskulatur, og de fleste kjente på at det trengtes. Vår favorittøvelse var definitivt svanestup, og vi gleder oss masse til å ha mer pilates fremover. 

Onsdag var endå en innholdsrik dag. Etter morgensamling dro vi rett til Volda, hvor planen var å gå opp Voldas bratteste fjell Rotsethornet. Christian sa på bussen at 1-3 mennesker dør der hvert år, og dit skulle vi gå, i pøsende regn!? På grunn av regnet og ikke alt for god tid gikk vi bare et stykke opp den bratte stien full av gjørme, tau og kjettinger, før vi snudde og gikk ned igjen. Vi hadde en nestenulykke, hvor Christina mistet grepet på kjettingen i en bratt skråning, men heldigvis tok Jenny henne imot. Vi takker Jenny for at vi ikke mistet enda en elev i body and mind klassen.

Alle kom seg trygt ned til slutt, og veien gikk videre til kantina til høyskolen hvor vi spiste lunsj. Her følte vi oss som en gjeng med barneskoleelever på besøksdag på ungdomsskolen men vi koste oss med sjokomelk og sveler likevel. Når vi var gode og mette gikk vi opp til svømmehallen. Her øvde vi mer på snorkleferdighetene vi trenger i Thailand, og jobbet videre for å få svømmemerket “Den store havhest”. Noen svømte med klær, noen svømte 2000 meter og andre dykket. Etter noen timer i svømmehallen dro vi sultne hjem for å spise pølse og potetmos. Det var digg! 

 

Nå gleder vi oss til ferie, selv om det blir trist å ikke se hverandre på lenge, og det blir stille på skolen etter Bali og ekstremsportklassen drar. Men vi gleder oss til å bli bedre kjent med Kina, animasjon, peru og ikke minst oss i klassen. 

PS. vårt blogginnlegg er bedre enn deres Nikolai og Martin. 

Koz og klemz Andra og Jenni med i <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *