Uke 42: Slogen og Halloween

Høstferien suste forbi, og vipps så var vi tilbake igjen! De fleste nyklipt og klare for flere uker i vår kjære Ørsta. Skolen fylte seg opp i løpet av den siste helgen, hvor noen hadde litt mer kontroll på betaling av billett enn andre. (Eller hva Jenni?)

Som alltid er alle timer fulle av spenning her på skolen, og foredraget om nynorsk litteratur var ikke noe unntak, eller…?

Senere på mandagen var det planlegging av Slogentur i klasserommet! Christian lokket med mange høydemetre og mulighet til snorkling i Lygnstøylvatnet. Alle var veldig gira:

 «Så det blir helt jævlig?» – Annbjørg.

Tirsdag etter morgensamling var det inn i bussen og ut på tur. Det var selvfølgelig lettere sagt enn gjort, i og med at flere av oss stadig måtte turer innom rommet for å hente håndkle eller solbriller.

«me e så vandt med regn, at eg ikkje tenkte på solbriller» – Seline.

På ferja var det flere som testet ut den fancy doen med elektrisk skyvedør ?det er de små gledene som teller!

Slider
 

Christian slapp oss av i bunn av Slogen, før han kjørte til parkeringsplassen et stykke lengre unna. Han hadde egentlig tenkt å haike tilbake, men det var ingen biler på veien(sjokk), så det ble en god oppvarming for han.  Vi hadde kommet godt i gang med å krabbe oss oppover, og Christian tok oss ikke igjen før vi var på 800moh. Det fikk vi skryt for senere! Etter flere småpauser og mye gåing, var vi på 1200moh. Der tok vi en stor lunsj, før vi prøvde oss opp på toppen. Martin var tøff både som prøvde seg oppover og som etter hvert valgte å snu før oss. Ingen skam å snu!  Det var mye snø og glatte steiner, så på 1400moh sa Christian i fra at vi ikke kunne gå lengre av sikkerhetsmessige grunner. Ingen skam å snu part 2… Det var litt kjipt å se toppen så nære, men vi skjønte alle at det er viktig å være på den sikre siden. Etter at en hel haug med bilder ble tatt (og noen tårer felt) var det på tide å gå ned til Martin igjen. Det ble litt forskjellige teknikker nedover i snøen, men etter litt knall og fall var alle på plass. Men turen var ikke ferdig her. Vi måtte fortsatt komme oss ned til Patchellhytta, eller «Bachelorhytta» som flere av oss kalte den.  Vi måtte ned en ganske bratt side full av snø, og Christian var nøye på hvor viktig det var ikke å tulle og le. Vi gikk i ca 2 min så tryna Sunniva S heftig, og latteren var i gang! (sorry Christian). Videre gikk det bare nedover, bokstavelig talt. Mye gøy, mye snø og i hvert FALL mye latter! Etter det var det bare noen slitne kilometere igjen til hytta, og endelig var vi på plass. Det ble mexicansk gryte til middag. Kjøkkengruppa hadde med litt dessert som de skulle overraske resten med. Der var ikke Christian den slueste, så han valgte å si det til alle under middagen. Surprise, surprise! Resten av kvelden gikk til kos og latter. Nicholai var i siget og la ut om tanter og søsken. Tror aldri vi har ledd så mye og så høyt sammen noen gang! I tillegg hadde Nicholai en liten hendelse på do som også bidro til mye latter. («I did it! Hello.» )

previous arrow
next arrow
Slider
 

Den natta var det flere av oss so trodde vi kom til å dø av oksygenmangel. Det var kanskje ikke det lureste at alle lå oppe i sovesalen sammen når vinduene ikke kunne åpnes… Havregrøt med peanøttsmør til frokost, som vanlig. Pakk og vask måtte til før vi labbet nedover. Det var ganske bratt ned og store mellomrom fra steg til steg. Så for korte bein ble det litt tungt. Ingen tur ute fall, vi glei litt og snubla litt nedover og til slutt kom vi oss ned. Vi kjørte bort til Norges Atlantis, men været var dårlig så man kunne ikke se noe. Ingen snorkling på oss. Men heldigvis så fiksa Christian et lite stopp på «Norges fineste hotell» Hotell union øye. Der koste vi oss med litt titting og brus. <3 Vi var alle veldig trøtte etter dager med tur så mye av onsdagen gikk til lading. Christina var faktis så trøtt og sliten, at hun satte den brukte melkekoppen sin tilbake i det rene stativet. Stakkarn ble tvunget til å vaske opp sølet sitt kjempenøye.

Slider
 

Torsdagen måtte brukes til litt massasje, for vi må være klare til sirkuslinja og hestejentene neste uke! Alltid digg med massjase, kanskje med unntak av Christian sin melking…

Resten av torsdagen gikk til romvask og mekking av dobbelseng på noen. Kung fu valgfag hadde sin første time på kvelden. Jenni, Martin og Amalie slo så godt de kunne. Fysjavmeg vi måtte bruke mye krefter fra rumpa, Martin tok så hardt i at han prompa!

Fredag var det tid for valgfag! Vi har hatt mat på bål, skating, kung fu, strikking, ballspill, kurvfletting og styrketrening/treningslære. Etter middag var det flere som tok seg en tur på butikken! Det var også hopping ut i sjøen på trampetten! Her stilte vi i body & mind sterkt, med Amalie (og to hopp fra Martin). På kvelden utfordret Peru oss i volleyball! Det ble 2-2 og vi sa oss fornøyd med det! Var tross alt første kampene vi spilte sammen som klasse! Men bare vent Peru, neste runde skal dere gruses! (selv om den runden egentlig skulle bli i kveld, men vi som hadde blogg fikk utsatt den ehehhe)

previous arrow
next arrow
Slider
 

Man kan ikke si annet enn at kung fu seminaret på lørdag hadde mye lydeffekter, både på alle videoene som ble vist og da vi selv skulle få prøvd oss!

previous arrow
next arrow
Slider
 

Etter seminaret var det i gang med siste finpuss på kostymer, for det var halloween!( litt tidlig, men men) gangene var pynta, alle hadde kledd seg ut og godteriposene var klare! Vi hadde leker på huset, kostymekåring og skrekkfilm. Men ingenting slår raudhuset! Sykt bra skrekkhus, alle elevene som var med på å fikse det fortjener mye skryt! De fikk til høy puls og mye skriking!

previous arrow
next arrow
Slider
 

I dag har vi gått med bøsser for årets tv-aksjon! Var ikke noe sjokk at det bøtta ned da vi skulle gå. Litt vått ble det, men er selvfølgelig verdt det!

Slider
 

I tillegg må det nevnes at fredag kveld startet en liten prank war på skolen, og siden det er det flere som har måttet gå litt rundt på vakt. Det har vært låsing av dører, fjerning av senger, vekking på natta og mye mer!

Dette har vært litt av noen dager, tenk at det bare har gått en uke etter høstferien!

Nå sitter vi i peisstua og prøver å huske alt, samtidig som det tekniske med bloggen ikke er det letteste!

Tror det blir litt stresspakking på flere av oss i klassen i kveld!

Suss og nuss fra Bakken (aka Sunniva S) og Amalie <3

Slider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *