Uke 43; Sirkusuke

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves(?). Martin, hvor er du?

Denne uka har vi fått ny akrobatisk innsikt, travet på hesteryggen, opplevd luftige svev og støle muskler. Totalt fire dager har vi tilbragt sammen med sirkuslinja fra Fjordane fhs (ikke Nordfjord fhs).

Uka startet med valgfag! Toving, knutekunst og tursykling med Bjørnar (i regnet<3), noen hadde fått førstevalget sitt, og var veldig giret på å lære noe nytt, andre var mindre heldige med tredjevalget. Livet er urettferdig. På tovingen, hvor de kuleste av de kule henger, tover vi votter, tøfler og sitteunderlag. På skolen har vi ennå ikke fått et kjærestepar som kan innvie de første tøflene, men ryktene sier at det kan være noen som straks trenger de. Etter lunsj dro hele klassen til Nordfjordeid for å besøke folkehøgskolen der. Alle løp ut av bussen og inn i stallen. Kjære Amalie kutta opp hånden sin på en bag (<3), og måtte gå rundt med en latex engangshanske blå størrelse small resten av dagen (året). Amalie spiste også gluten<3. Ridningen etterpå gikk meget bra, og alle konsa sterkt på å ikke falle av hesten.

Etter å ha latt middagen synke traff vi sirkuslinjen, våre venner, for første gang. Mandagkveld lærte vi å sjonglere, rocke i rockering, diablo, balansere på vaier og mye mer kult. Noen av oss mestrer sjonglering fra første sekund, andre ikke. Vi fikk prøve oss på yoga etter økten, mindfulness. Sykt imponert over kaffemaskinen der og cottage cheese. Dagen etter hadde vi mer sirkus, men denne gangen med luft under beina. Skal ikke si så mye, men grasiøse svev ble  ihvertfall presentert i en variert skala.

På onsdag kom sirkuslinja til oss og vi lærte litt kampsport. Rart ingen av oss fikk strekk i løpet av den tre timer lange sparkeøkten. Body & Mind vant så klart volleyballkampen på kvelden, fordi Møre er best ;* Torsdag, mer kampsport, denne gangen med hverandre som boksepute. Vi avsluttet utvekslingen med en rolig massasje. Fredag, VALGFAG! Denne dagen hadde vi to økter med valgfag. Der har vi valgt blant annet ballsport, kung fu, strikking og mat på bål (gikk som vanlig glipp av salatbar).

Lørdagsseminaret handlet om Tibet, hvor Sumin fortalte om hennes turer dit. Risengrynsgrøten slo alle ut i koma, som vanlig, og folk slappet maks av før vi stakk på konsert. Viktig å få inn litt kulturelt påfyll i hverdagen. Etter konserten arrangerte Aleksnadder skattejakt. Agnethe fra Kina stakk av med en heftig stor godteripose, gjemt bak “kvinne-journalen” boksen på biblioteket. (Tips til neste år). Etter skattejakten kuta flere opp til gapahuken for å sove i hengekøye. Det var spådd knallfint vær, og med skifting til vintertid så kunne de nyte natten ekstra lenge.

Søndag = chilledag.

Sola har skint tre dager på rad (hva skjer?), spådd regn på onsdag da, så slapp av.

Lykke til med bloggskriving neste uke, shallabais!

Johanne og Martin (som kom til slutt)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *