Uke 44: Topp Trening og elevkveld

Heisann hoppsann! Her kommer et litt forsinket blogginnlegg om forrige uke…

Denne uken har vi begynt på Topp Trening, som er et veldig moderne og fint treningssenter som ligger rett over veien for skolen. På mandag fikk vi omvisning og resten av uka har vi kost oss med å bli kjent med senteret. Flere av oss har vært på gruppetimer og enkelte sprekinger er oppe klokken 6 om morgenen for å trene (imponerende gutter!). Vi har også trent klassevis, der vi har fått GRUNDIG gjennomgang av øvelser og teknikk med Christian.  

Det er viktig å vite hva man holder på med når man skal trene styrketrening og bli bola #AsiaHerKommerVi. Derfor har vi hatt teori om både muskler og skjelett. For å gjøre dette relativt tørre stoffet mer interessant så tegnet vi på musklene på hverandre. Christian hadde mange fine huskeregler for å lære navnene på de ulike musklene (erector spinae;) ).

Ellers har vi vært en tur på Høgskulen i Volda på utdanningsmesse. Der fikk vi vite om de ulike studiemulighetene i Volda, men høydepunktet var nok den digge lunsjen som besto av sandwich, frukt og en gigantisk muffins.

Vi har også forberedt oss til Peru sin elevkveld, med tema eventyr. Det ble en eventyrlig kveld, med god mat, artige kostymer, mye latter og et fantastisk show. Credz til Peruklassen! Jentene kjente også på en stolthetsfølelse når klassens kjekke gutter blir parodiert opp til flere ganger <3

Dette har vært en fin og ganske rolig uke, så se frem til neste ukes innlegg om heftig kungfu og bo-stav med Master An!

Klem fra AndreA og Frøken Trøndelag <3<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *