Uke 46: Runde fyr

Denne uka var vi på ny linjetur. Denne gangen gikk turen til Runde fyr, i motsetning til tidligere turer hvor vi ofte har vært på tur i fjellet. Runde fyr ligger ved kysten, og hadde et helt annet landskap enn det vi egentlig har blitt vant til her på Sunnmøre.  Helgen før hadde vi vår første… og eneste… frihelg, og denne varte til og med lunsjen på tirsdagen. Derfor møttes vi ikke for planlegging av mat og handling før etter det. I to tia dro vi avgårde fra butikken, for å hente Andrea på flyplassen før vi kjørte til Runde. Deretter gikk vi ca. en time i slakt terreng.  Det var relativt mørkt da vi kom frem, så eneste vi gjorde den kvelden var å lage mat, sitte og snakke, se på en film på prosjektoren og strikket MASSE! En veldig hyggelig kveld. 

På onsdag hadde vi i utgangspunktet ingen planer utenom en liten overraskelse fra Christian som vi ikke fikk vite hva var. Det var ganske fint vær,  så vi var mye ute og tok masse bilder av naturen og oss selv. Noen er jo mer glade i å ta bilder av seg selv enn andre, hehe (hilsen Jenni med i).  Med lite på agendaen hadde vi jo mye fritid, og uten at vi er helt sikre på hvordan dette skjedde, endte mye av dagen opp med innspilling av en oppkommene film. Gled dere til den;)) Resten av denne dagen gikk også til kos, film, strikking, latter og mat, masse mat.

Overraskelsen fra Christian tenkte vi heller ikke å skrive om her, men det var noe vi alle syntes var veldig koselig og som gledet hele klassen. 

På torsdagen etter enda mer mat og utrydding av hytta dro vi hjemover. Christian valgte å gå en litt lengre rute, for å vise oss mer av øya. Dette var virkelig verdt det og dette ble nesten høydepunktet på turen. Været var kjempefint og utsikten utover stupene var helt fantastisk.  I tillegg var det sterk vind noe vi syntes var utrolig gøy. 

Da vi kom hjem tilbragte vi den siste helgen med bare fire klasser hjemme. Masse kos, film, vollybell og andre aktiviteter som vanlig, i tillegg til Just Dance i peisestua, noe som definitivt kommer til å gjenta seg. 

Until next time, 

xoxo Jenni med I og Jenny med Y 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *