Veke 47 – Trening og tur til Ålesund

Halloeeeen! Nå kommer et litt forsinket blogginnlegg om forrige uke (igjen, ups). I uken som var gjorde vi mye gøy. På mandagen snakket vi litt om turen til Runde fyr. Stikkordene vind, dobbeldo, god mat og ikke minst latter beskriver turen ganske fint. Etterpå hadde vi en liten økt med pilates i gymsalen (noen er mykere enn andre).

Tirsdagen startet i svømmehallen i Volda, hvor vi snorklet og forberedte oss til Thailand og Bali turen. Videre fortsatte vi på flere poeng til havhesten merket. Noen startet på dette med en gang, mens andre prøvde seg på synkronstuping (ikke alle fikk dette like elegant til, eller hva Christina?) Gode og mette etter lunsj gikk vi ned på Topp Trening. Dagens tema var markløft og mage/rygg. Christian viste mange ulike øvelser grundig. Han påpeker stadig at vi ikke må gå for supermansyndromet: “too much, too fast, too soon”. Ifølge han er det også livsviktig at vi løfter riktig me tanke på ryggen ikke hele tiden, men faktisk hele FUCKINGS-TIDEN!! Det viste seg å være en påkjenning for kroppen dagen derpå..

Onsdagen startet rolig med massasje. Dette var ikke en ordinær dag i klassen, fordi Nikolai fikk endelig lov til å massere den beste (og eneste) assistenten Sara Aga #weloveyou. Martin masserte Jenny, noe som resulterte i en mulig prolaps i ryggen. Dette måtte lærer Christian fikse opp i ved å “knekke” opp ryggen hennes. Senere på dagen var det flere ben øvelser som skulle gjennomgås på treningssenteret. Flere av oss kjente godt på gangsperren fra gårsdagens økt #nopainnogain”.

På torsdagen ble utlandsturen presentert for oss. Her fikk vi vite litt om opplegget og hvor vi skulle bo på de forskjellige stedene. Etter presentasjon ble turen mer realistisk, og vi gleder oss masse. Fredagen hadde vi de nye valgfagene som vi valgte på onsdagen. Det har vert en stor leteaksjon på Saudehornet, rett bak skolen, som flere elever var med på. Lørdagsseminaret var busstur til Ålesund, hvor vi sjekket ut de fem øyene. Siste stopp på bussturen var akvariet i Ålesund. På kvelden hadde animasjon elevkveld, hvor temaet var pysjamasparty og etterlengta tacoooooo <3. På grunn av studenttilværelsen var det flere av oss som ikke hadde råd til å kjøpe avokado til tacoen dessverre </3. Søndagen var rolig og Mamma Mia: Here we go again rullet på tv-skjermen. Nikolai synes at det var godt å få et gjensyn med Mamma Mia, men konkluderte med at det var en film som var laget for å tilfredsstille Mamma Mia fansen.

Kozogklemz fra Selly og Nickdick <3<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *