Uke 48 – Håpskoleløp, massasje og trening

Hei bloggen <3 Igjen ett forsinket blogginnlegg, lærer aldri… Ukens høydepunkt: Hedda skal bli en del av B&M fram til februar!! Hun skal være med i timene før jul og på reisen til Thailand og Bali. Det er vi alle veldig glade for, i tillegg får vi et bedre reisebudsjett 😉

På mandag løp vi livet av oss for håpskoleprosjektet til Kinaklassen. En runde i Kiwihallen skulle tilsvare 400 meter, men etter at Martin (gutten med flest runder #skolerekord??) løp 84 runder tror vi at rundene var noe kortere. 84 runder * 400 meter = 33,6 km på en time. Fordi rundene var kortere enn vi hadde sett for oss, løp vi flere runder enn vi hadde trodd. Det resulterte i mer penger til skolene i Kina.

Tirsdag før lunsj så vi på en dokumentar om maten vi spiser. Food Inc var skremmende, men vi valgte fortsatt både skinke, ost og salami på kakskivene til lunsj rett etter filmen. Etterpå trente vi styrke hver for oss, og fikk oppfølging fra Christian på treningsprogrammene vi hadde laget. Noen valgte å sitte på matter og vente på tur, mens noen hardbanka personer valgte å pumpe gunsa. 

Onsdag morgen tilbrakte vi i svømmehallen. Der var det flere av oss som fullførte havhesten og etter en stor seremoni fikk de svømmemerket på brystet. Etter lunsj hadde vi en herlig julemassasje. Christian lot oss spille av julemusikk!! Dette var siste massasjeøkt før jul. 

På torsdag hadde vi både pilates og styrke på ToppTrening før lunsj. Under økten hadde vi med oss forsterkninger fra forsvaret, Frikk (Henriettes store kjærlighet). Fikk konstantert at de ikke hadde så mye tøy og bøy i milla. Etter lunsj – romvask.

Fredag og valgfag!! Her snakker vi vårruller, toving på høyt nivå, klatring på enda høyere nivå, boksing, strikking, orientering, quiz og sirkeltrening. Quiz gruppa mekka quiz med vanskelige temaer og det ble servert hjemmelaga boller <3 

På lørdag hadde vi juleverksted etterfulgt av Bali sin elevkveld hvor temaet var  barnebursdag. En veldig spesiell dag, vi våknet nemlig til 1. desember og to nypyntete juletre! Tusen takk til assistentene som sto opp midt på natta for å gi oss en magisk start på desember. 

Søndag var like chill som vanlig. Litt trening, litt volleyball, litt kaffedrikking, litt strikking, litt tvtitting og litt soving. En god miks av alt som hører til en FHS søndag. 

Takk for oss ;* Yojo og Hennie (thx Martin)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *