Uke 49; Koruke og juleball

Hei bloggen<33 

Blogg på en søndag? Ja, du leste riktig. Denne gangen kommer faktisk blogginnlegget den dagen det skal. 

Uke 49 har vært en annerledes uke enn det vi er vant til. Vi har hatt koruke med en dirigent som vi er 99% sikre på at er julenissen. Her ble vi delt inn i 5 grupper; supran, alt, tenor, bass og bass2. Vi er alle enige om at tenor var den beste/mest underholdende gruppa med sine over gjennomsnittet lange halser og engasjement (de lagde en egen gruppechat??). For å finne ut hvilke harmonier hver enkelt person hadde å bidra med til koret måtte vi alle opp og nynne forran julenissen. Noen var bedre på å holde maska enn andre (eller hva Andrea og Christina??). Til slutt var vi alle plassert med hvert vårt nummer på hver vår stol og vi var klare for å synge første vers i stille natt på repeat. Men vi har jo selvfølgelig ikke bare sunget en sang/et vers, det gikk også mye i tobakk sangen og shatdedoor. Om noen skulle være interessert i å varme opp stemmen, ikke spør de på Møre fhs-der var det ikke mye engasjement. Til alle stores overraskelse endte koruka med sølvguttene potensiale. Vi hørtes faktisk kjempebra ut. 

På fredag var det som vanlig valgfag, siste gang før jul. Her fikk blant annet de på klatring tatt topptaukort og de på asiatisk matlaging droppet som vanlig middag. Da kvelden kom var det duket for pianokonsert i peisstua. Det var varmt, men veldig vakker musikk. Pianisten var veldig morsom og skapte god stemning på huset for alle våkne sjeler (Jenni…). Ellers ble formingen brukt til skjortestryking, og det var litt av en manndomsprøve. Nikolai og Martin gjorde sitt beste, Martin kom litt heldigere ut av det enn Nikolai. 

I tillegg til koruke har dagene blitt brukt til nissestreker, for på lørdag var det juleball. Skolen ble dekorert og lærere og elever tok på seg finstasen. Det var store kontraster fra daglige joggebukser og slipper til nydelige ballkjoler, høye heler, og dress. Det ble servert god julemat og julebrus, det var god stemning takket være morsomme hemmelige oppgaver tildelt hver enkelt (gøy å dele mat Sunniva K?). I tillegg ble det holdt taler. B&M stilte sterkt på damenes og herrenes tale der 3 av 4 talere var fra vår klasse. Amalie, Jenni og Martin (med Knut) gjorde en heidundranes jobb med å gjøre stas på våre kjære guto og jento. Etter en storartet middag var det tid for bildetakning før vi valset bort til gymsalen klare for show og dans. Underholdningen var på topp, flere lo så de gråt av alle klassene sine innslag, vi kan også meddele at det kom latter fra vårt innslag. Nissestrekene lønte seg. Resten av kvelden ble brukt til ulike typer dans, blant annet favoritten swing, der Martin og Ingeborg briljerte!! Bak sceneteppet var det klikkadisco med Tor-Erik. Juleball var absolutt en opptur og de siste ga seg ikke før 06.30!? Det utgjør et juleball på 13,5 timer. “Sjukehus”-Amalie F Horpestad 9.12.2018. Derfor kan vi med hånda på hjertet si at vi er dødstrøtte og på vei i seng. (kanskje den eneste tidlige kvelden denne høsten). 

Suss og nuss, koz og klemz fra craycray og ams<3333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *