Uke 50: grottevandring og julefrokost

Heihei <33 Her kommer nok en gang et forsinket blogginnlegg!

På mandag startet vi uka med husvask. Ikke så mye mer å si om det, men skolen ble ren og pen til jul <3

Tirsdag var derimot en mye mer spennende dag. Da var det nemlig tid for tur til Dollsteinhola, som er en grotte inne i fjellet. Dette var en tur flere gruet seg til/var litt spente på, men nå er det en tur alle ser tilbake på som en av de kuleste  og beste turene vi har vært på dette halvåret. Det var superfint vær  og veldig fin natur rundt grotta, og ikke minst veldig kult inne i selve grotta!

Da vi kom innerst i grotta skrudde vi av hodelyktene og prøvde på ett minutts stillhet, dette var veldig vanskelig (eller hva Martin??). Vi tok også frem korferdighetene vi fikk etter koruka og sang “Stille natt” for full hals. 

      

Onsdag var også en veldig bra dag. Vi startet dagen med en rolig yogaøkt med vår kjære yogamester Sunniva K. Vi gjorde noen solhilsener og var litt happy babies, det var deilig og gøy!  Vi gleder oss til å bli proffe yogamestere hele gjengen i Thailand!!! (bare 22 dager igjen wohoyey).

Etter yogaøkten hadde vi selvforsvar med Christian. Vi lærte hvordan vi skal forsvare oss i mange forskjellige situasjoner. I kjent body&mind stil var det mye latter og tull mens vi holdt på. Men vi er veldig glad for å ha lært litt selvforsvar, og nå er det bare å passe seg for oss 😉

Dagen fortsatte hjemme hos Christian hvor vi koste oss med klementiner, julebrus, pepperkaker, sjokkis og julefilm. Noen fulgte nøye med på filmen, mens andre benyttet muligheten til å ta seg en liten blund. Det var uansett en veldig hyggelig avslutning på halvåret med klassen <3

Så kom torsdagen og det var tid for å dra hjem til jul. Vi ble vekket kl 7 på morgenen av et lite luciatog bestående av lærere og assistenter og vi fikk lussekatter på senga. Det var veldig koselig!! Kl 9 var det frokost, og dette var ikke en vanlig frokost! Det var alt man kan tenke seg av rundstykker, pålegg, frukt, egg og grønnsaker.  Etter frokost gikk vi gode og mette rundt juletreet og sang julesanger. Så var det tid for å si hade, og det var veldig trist å si hade til alle vi ikke ser før om 2 mnd :((

Vi ønsker alle våre (tusenvis av) lesere en fin jul og takker for et supert halvår sammen! Snakkes i Thailand B))))

Koz og klemz Annbjørg og Andrea <333

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *