Eventyret fortsetter uke 4

Woah dude! Woah

This was one hell of a weak y’all.

Som nevnt startet denne uka med at vi ble ferdige med Open Water dykkesertifikatet. Det føltes utrolig digg å kunne kalle seg sertifiserte dykkere, og vi følte oss som #fiskenivannet. Samtidig så dro Sara, Johanna, Annbjørg, trøndern og Christian til Koh Pha Ngan for å utforske naboøya og snorkestedet Japanese Garden.

Koh Tao-oppholdet var preget av mye yoga, kanskje litt i overkant mye for enkelte. Men det var noen glupinger klarte selvfølgelig å snorkle seg unna. Eventuelt dykke seg unna 😉 Martin valgte også å gå videre på Advanced scubadiving, sånn som forbildet Sunniva hadde gjort før han <3 Både snorklinga og dykkinga var helt fantastisk, og vi så både havskilpadde, hai og masse kule fisker. Siste dagen valgte flere i klassen å ha to ekstra dykk mens resten var på yoga. Det var helt rått.

Denne uka fikk vi også prøve noe helt nytt, nemlig å svinge seg i trapezen. Det var utfordrende og litt skummelt, men alle klarte det med glans! Satser på at alle får plass på sirkuslinja på Fjordane neste år…

Mot slutten av uka var det på tide å bytte dykketanken med #pinappleontheback. Turen gikk nå videre til Bali, men først måtte vi stoppe i Bangkok. Turen til Bali var lang først to timer båt, så 8 timer buss, så fikk vi noen timer i Bangkok på et flyplasshotell, før det gikk videre med 4 timer fly til Bali.

Den første dagen i Bali var vi på Uluwatu tempelet. Det var veldig fint og lærerikt, MEN her er mange aper. Det kunne virkelig ha blitt dramatisk da apenes vrede og kløkt satt inn. Vår assistent holdt nemlig på å miste telefonen til en av disse krabatene, men våre fantastisk sjåfører klarte etter litt om og men å få tilbake telefonen ved hjelp av noen bananer.

Bare et minutt med bil unna Uluwatu tempelet lå det en kaffeplantasje. Her produserte de lukseriøs kaffe ut i fra forholdene. Kaffen var bokstavelig talt laget av avføringen til kattedyret Luwak. Til tross for at dette var dritt så smakte det ikke det. Det var rett og slett nydelig kaffe, og flere av oss valgte å ta med denne kaffen hjem. Det kostet kun 360 000 for en pakke. #lommerusk

Noen valgte til og med å gjøre paragliding denne dagen. Det så helt rått ut, bare ta en titt på det her:


Over og ut fra Kjøl og Skjåvik. Sorry for et sent blogginnlegg 🙁 Glad i dokk Læll #Pinappleontheback #Out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *