Uke 6: Tilbake til virkeligheten

Heisann sveisann bloggen<3

Etter 3 dager hjemme er vi tilbake på skolen og det vanlige folkehøyskolelivet fortsetter. De fleste kom søndag kveld og det tok ikke lang tid før vi hadde vent oss til å være tilbake på skolen. Jetlag var fortsatt et tema for oss, så mandag morgen våknet mange før alarmen og møtte derfor tidlig opp på frokost. Deretter var det tid for valgfag, der de fleste i klassen hadde endt opp på utholdenhet. Mange umotiverte elever dro ut på joggetur med en motivert lærer og kom tilbake mer fornøyde enn da vi dro. For en start på uka!!

Etter lunsj dro vi opp mot gapahuken for å leke oss i snøen. Vi bar med oss akebrett og suste nedover mot skolen i nydelig vær.

Tirsdag morgen dro vi avgårde hjem til vår kjære lærer Christian for en motivasjonstale om vår kommende elevkveld (som vi gleder oss veldig til). Denne talen gikk for det meste i å se på en video av raske menn, men vi lo godt og ser frem til å lage et show selv. Etter lunsj dro vi ut for å teste nye og gamle fjell ski og begynne å øve mot vårskituren vår, etter nøye gjennomgang av alle sitt utstyr i klasserommet. Derfor dro vi ut i langrennsløypa i nærheten og gikk rundt og rundt i samme løype. Noen hadde god glid og andre slet litt ekstra med glien denne gangen. Feller er ikke bare bare nemlig.

Onsdag startet med massasje, som var like deilig som det alltid er, før vi tok turen til gymsalen for litt crossfit etter lunsj.

Torsdag fikk vi leke med våre venner i peruklassen i gymsalen før lunsj, også var det klart for romvask og soving etter lunsj.

Fredag var kommet og det var også fjorårselevene. Sammen med dem satte vi kursen mot Volda skisenter for en dag i bakken der. Føret var helt supert og det var været også. Vi koste oss i de to bakkene som var der og klassen stilte sterkt med to som falt av heisen hver sin gang to runder etter hverandre. Der er vi gode!! Ellers spiste vi lapskaus, kvikklunsj og kakao til lunsj og tempoet økte i bakken etter lunsj.

På lørdag var det tid for å møte klassen fra i fjor. Endelig skulle vi få se hvem vår kjære Sara hadde gått i klasse med. Vi spilte volleyball (og knuste dem) før det var tid for volleyballkamp for årets kull mot fjorårets kull der 2018/2019 knuste 2017/2018. Alle timene i gymsalen med volleyball har gjort sitt. På kvelden var det tid for elevkveld med innslag av alle klassene. Siden store deler av det vi snakker om i klassen er bæsj valgte vi derfor å synge raske menn sin “Har du donglebær i rompa?”. Vi konkluderte i at det kanskje var litt morsommere for oss enn for de andre, men vi sier oss fornøyde med innslaget.

Søndag hadde vår kjære Johanne bursdag og ble 20 år!! wohooo. Det måtte selvfølgelig feires og hele klassen tura opp mot gapahuken for å grille pølser og spise smores. Det ble god stemning og en vellykket feiring for bursdagsbarnet. Senere inviterte Johanne oss andre på kake og kanelboller noe vi alle satte veldig stor pris på. Johanne fikk mye skryt for kaken og kunne ende bursdagen sin med ekstra god selvtillitt som kakebaker.

Da var første uke i Norge over og vi begynner å komme oss over depresjonen om at studieturen er over, men nyter likevel glade dager her på skolen.

Koz og klemz fra Sunniva S og Christina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *