Uke 7: Ski og ski

Denne uken har vi utforsket nye løyper med fjellskiene. Viktig å prøve utstyret minst tre ganger før vi skal bevege oss utenfor løypene.

Mandag startet vi som vanlig med valgfag før vi fikk en grundig gjennomgang av gliding av ski og sliping av stålkanter av to staute karer. Nemlig peru-lærer Eirik og altmuligmann Bjørnar<33 På kvelden spiste vi som vanlig digg kveldsmat.

På tirsdag dro vi til Ørsta skisenter og gikk i nykjørte løyper. Det var ikke like fint vær som det pleier å være da vi er på tur, men smilte likevel:) Sara sa at hun likte veldig godt å gå på ski når det ikke alltid er strålende sol. Vi er enige, og tar gjerne imot mer snø her i Ørsta!

Onsdag og ny tur! Denne dagen dro hele (halve) klassen til Stryn for å se hva dette stedet hadde å by på. Nye løyper, litt bedre vær og tre poser med smash! Masse kjærlighet til Christian<3 Halve klassen var igjen på skolen på grunn av sykdom. Fint med vinterforskjølelse.

Torsdag, ny dag, nye muligheter. Altmuligmann Bjørnar var innom klasserommet igjen og lærte oss alt han kan om snøskred. Vi fikk også utdelt spade, søkestang og sender/mottaker. Men slapp av, vi har ikke tenkt til å bevege oss så alt for mye i skredfare områder. På kvelden arrangerte vi og kinaklassa Klubben med valentines tema. Alle var superhappy.

På fredag hadde vi valgfag hele dagen. Strikking er chill. De som hadde valgt langrenn dro på topptur på Melshornet. Sunniva K har blitt forelsket i randoneeski! Etter undervisning dro mange å kjøpte godteri, det har vært salg på smågodt på Europris hele uka.

På lørdag hadde bali- og ekstremsportklassa seminar om studieturen til Bali. Det var skam kjekt. Applaus til dere. Assistentene arrangerte tidenes elevkveld (så langt) med tema bryllup, og alle elevene hadde fått utdelt hver sin rolle. Christina som Chris Medina, søte brudepiker og verdens minste kommentarboks. Dette var gull.

Ekstra rolig dag for mange på søndag, akkurat slik det skal være.

Kos og klem fra Henriette og Johanne<3

Spice girls
Assistentene <33
Jenni tovet ett av sine mange par med votter alt for små
En av mange koselige kvelder
EkteSkap
Verdens minste kommentatorboks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *