Uke 8: Siste innspurt før vinterferie

Heisann, her kommer nok et alt for seint innlegg!

Denne uka var relativt kort, ettersom vi tok vinterferie på torsdag klokka 12. Men vi rakk likevel å gjøre litt av hvert før vi vendte nesene hjemover. Her kommer et lite tilbakeblikk.

Vi startet uka med litt skredlære og prepping av ski med Eirik og Bjørnar, etterfulgt av deilig massasje etter lunsj. Hvertfall for de fleste 😉 På tirsdag dro vi til Standalseidet sammen med Peru for å ha skredlære i praksis. Her fikk vi bryne oss på både søking og graving, før vi tok en velfortjent pause med brente toasts og marshmallows ved bålet. Alltid gøy å være med Peruklassen!

På onsdag dro hele gjengen til den splitter nye klatrehallen i Ørsta, sammen med Hilde Maria som vi hadde på lån for dagen. Det var spennende å se den nye hallen og utfordrende å klatre. Denne dagen var for fin for å være inne hele dagen, så Birte tok ansvar og lagde bål ved vannet til lunsjpausen vår. Da ble det nok en gang brente toasts og marshmallows på bålet <3 Men utrolig deilig å få et par timer ute før vi dro tilbake til klatrehallen.

Torsdag hadde vi enda litt mer skredlære, før vi hadde det litt gøy med Peru i gymsalen. Vet ikke hvor gøy de syntes det var å bli knust i volleyball da 😉 Så begynte folk, en etter en, å dra hjemover til kjente og kjære. Snipp snapp snute, så var denne uka ferdig.

Over og ut, Sunniva og Andrea aka trønderblood<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *