Uke 10 – Første uke etter vinterferie

Nå er vi endelig tilbake etter vinterferie! På mandagen begynte vi til lunsj. Vi har alle savnet å få mat servert til hvert måltid<3

Skolen begynte med at vi skulle velge valgfag for neste periode, før vi hadde aktiviteter sammen med resten av skolen. Først hadde vi et mini salsakurs med Hilde Maria, og vi fikk alle kjenne på hoftefleksibilteten vi opparbeidet i Koh Tao. Vi danset alene, i par, og i ring med alle sammen. Etter dette hadde vi også kor, sammen med hele skolen. Det var gøy å ta frem egenskapene vi hadde lært oss i koruka før jul. Vi merket raskt at flere var litt rustne, men det var gøy uansett. På kvelden dro de som ønsket fra klassen på kino med Christian. Vi så på filmen Roald Amundsen, som var veldig lærerik, og spennende.

De to neste dagene delte vi klassen i to grupper, hvor den ene gruppa skulle gå på ski med tre praksisstudenter fra Volda, mens den andre gruppen klatret i Ørstahallen. Neste dag byttet gruppene aktivitet.

Gruppene fikk litt ulike forhold på skituren. Noen var litt uheldige med mye skare og litt lite sol, mens den andre gruppa fikk litt nysnø og mer sol, men begge gruppene hadde en veldig koselig tur med bål og gode samtaler med studentene og hverandre. Det var gøy å endelig få prøvd ut skia utenfor løyper! Det fleste syntes også klatringa var veldig gøy, og den nye hallen er superfin!!! Eira var også veldig hyggelig og en flink instruktør.

På torsdag forberedte vi oss til neste ukes skitur til Strandafjellet ved å glide og sikle skia våre. Det var trangt og irriterende og vente på tur for å få jobben gjort, men alle fikk til slutt fikset skiene. Noen prøvde seg også på å slipe stålkanter. Selv Amalie fikk fikse sitt snowboard, som i følge Christian var “knusktørt”. Der etter var det romvask :`(

Fredag var det valgfag, så her gjorde vi i klassen mye forskjellig. Noen lagde mat på bål, noen skatet, strikket, hadde massasje, pilates og noen i klassen fikk til og med dra på topptur. Deilig å komme seg i gang med valgfag også, noe vi tror alle i klassen syntes er veldig gøy.

Lørdag var det stålende sol og nysnø her i Ørsta, så for mange kribla det i beina etter å komme seg ut. Peruklassen hadde seminar, og vi fikk høre masse av det morsomme og spennende de hadde gjort på studieturen deres. Vi fikk også smake på Ceviche, Peru sin nasjonalrett, noe det var ulike meninger om. Men seminaret var veldig spennende. Etter dette kom de fleste seg ut på en eller annen form for tur. På kvelden hadde Animasjon en kosekveld, så vi ble vi servert Japansk rett til middag. På kvelden hadde en musikklinje fra Elverum fhs konsert for oss. De var veldig flinke, og vi skulle gjerne hørt mer. Etter dette fortsatte kosekvelden til Animasjon med gaming i alle rom på skolen.

Søndagsfrokosten var som vanlig ypperlig! Vi i klassen gjorde masse foskjellig denne dagen, men de fleste tok det ganske med ro ettersom det har vært en innholdsrik og slitsom uke med mye kjekt som har skjedd. Det føles ikke ut som vi kun har vært tilbake her i Ørsta i en uke, selvom uka på samme måte fløy forbi. Det er deilig å vite at vi skal være her i mange uker til! <3

xoxo Seline og Jenni med i!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *