Den ekte uke 12

Hei og hopp fluesopp! Nå er det tid for blogg!

Ukas bloggere har en gåte på en måte: hva er den største søndags-schmellen du finner?

Svar:

Så nå er det søndagskveld og her sitter vi, verdensmesteren i prokrastinering og hun som enda ikke har lært seg å spise gluten, «klare» for å skrive om dagene som har gått.

Denne uka har det vært mye forskjellig vær, noe som har ført til mange ulike aktiviteter. Etter ulike valgfag på mandagsmorgen bar det ut på våre elskede fjellski. Kan informere om at Amalies stålkant var good 2 go, og fungerte knallbra. Etter å ha møtt opp for sent som vanlig, tura vi av gårde til ørsta-skisenter klistra på feller og begynte å gå. Det var omtrent like viktig, som det var vanskelig å følge beskjeden om å gå bak læreren. Etter fint vær og vakker utsikt over Ørsta, var det bare å dra av fellene, og suse tilbake til bilen. Det var kanskje ikke like mye susing som Christian hadde lovet, men høyt tempo hadde vi allikevel. Dette fordi vår alles kjære stekte laks ventet til middag!

Tirsdagen var vi klare for ny skitur, denne gangen hele dagen. Vi festa på oss skredutstyr, fylte termosene og smurte niste, før vi hoppet inn i minibussen klare for tur. Denne dagen bestemte den veldig erfarne og gode bloggeren, Martin, seg for å vlogge! Grunnet vloggerkongen sin tanke om at «det trengs passion for å skape en vlogg», så er ikke den ferdig foråsidetsånn… Martin kommer sterkere tilbake når han får lidenskapen til det, med mindre han prokrastinerer det da.

Onsdag hadde vår kjære Christina bursdag! Det ble vekking og kake på morgningen! Deretter dro Amalie hjem på jobbintervju og klassen hadde det bare kjedelig og savnet henne. Man innså at et liv uten Amalie er et trist liv. mye tårer ble felt men man holdt motet oppe for å gi Christina en verdig bursdag. Allikevel fant mange ut at dette var dagen man kunne legge seg tidlig, for det var jo ikke så mye å gjøre, da klassens favoritt ikke var tilstede.

Hvis du leser mellom linjene, skjønner du her at Amalie var den som savnet klassen. Vi andre merket ikke at hun var bort før plutselig dukket opp midt i massasjeøkten på torsdagen. Det vi faktisk gjorde denne høyst trivelige onsdagen, som ingen skjønte hvorfor var så trivelig før torsdagens massasje-økt, var at vi planla så smått så smått det kommende seminaret.

Selv om mange la seg tidlig onsdag kveld, hadde de fleste likevel tatt seg tid til en beinbarbering. Dette fordi torsdagen var det tur for leggmassasje. Litt blanda følelser fra gjengen, men veldig gøy å lære. Høydepunktet i leggmassasjen, var selvfølgelig da Amalie kom tilbake <3 Denne dagen hadde også flere av oss tatt på seg to forskjellige sokker for å hylle alle med downsyndrom! Under lunsjen gikk det rykter om streng romvask, noen gikk fem på og endte med plettfrie rom. Litt kjipt ble det jo da det ikke var noe sjekk, men på den positive siden ble rommene rene.

Fredag var vi litt rundt omkring på ulike valgfag. I lunsjen møtte alle som ikke var på topptur i klasserommet og fikk spørsmål om vi kunne ha seminar på lørdag. Det var meldt storm, så derfor var det for høy risiko å ha søppelplukking ved Runde fyr. Noen vil si vi var sporty, andre tenker kanskje vi var litt for optimistiske etter en veldig god salatbar til lunsj, men vi sa i hvert fall ja til å ha seminar. Derfor ble kvelden brukt til forberedelser. Etter et par seminardepresjoner, mange bilder, og mye latter, kunne vi omsider legge oss.

ett av mnge fine bilder som ble skapt i seminarforberedelser

Lørdagen kom, og vi var så klare vi kunne bli. Seminar om studieturen skulle skje. Vi begynte med en film om reiseruta. Denne fikk kanskje ikke så mye latter som vi hadde håpet, men det gikk bra.  Etter dette ble grupper sendt rundt på 7 ulike stasjoner. Sunniva K og Martin hadde om dykking, Jenni og Annbjørg fortalte om Bali, Nikolai og Sara tok seg av Tips og triks, Andrea kjørte på med en yogaøkt, Amalie snakket om kultur og mat, Christina og Seline hadde en helt egen badstue post, mens Jenny og Sunniva s førte gruppene gjennom en zip-line løype og hadde litt om flying trapeze. Vi avsluttet hele seminaret med videoen Sara mekka. Den var sykt bra og skapte mye latter!! Alt i alt er vi ganske fornøyde med hvordan seminaret ble, hvert fall hvis man tar i betrakting at vi kun hadde en halv dag til å forberede oss! Heia Body and mind <3  

På kvelden var det klappet og klart for afterski! Peru arrangerte. Det var mange brune fjes i sikte og god s. Morsomme aktiviteter i gymsalen og god lagånd hele kvelden. Var mange trøtte sjeler som la seg denne kvelden.

Nå er det søndag, vi sitter og skriver blogg. I tillegg har alle andre også sittet og skrevet, for i dag var det frist for å levere tekst til årboka. #prokrastinering. Det har bøtta ned hele dagen, men kan informere om at på gapahuken er det full snøstorm med digre snøflak! I og med at det regner har de fleste holdt seg inne med god samvittighet, allikevel var det noen som rakk å ta seg en nokså svett treningsøkt. Ellers er det alltid kos og gnukk i tv-stua med heimebane.

Nok en uke har gått i Ørsta,

Men vi klarer aldri å slukke tørsta,

Her er det alltid mye som skjer,

Vi klarer ikke vente på mer,

en uke må du vente, men ikke bli groggen

før du vet ordet av det, er det kommet ny oppdatering på bloggen!

Suss og nuss fra Mart-fart og Ams :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *