Uke 13: Buldring, skitur og X2

Heihei!

Denne uka startet som alle andre mandager, med valgfag. Klatrehallen var stengt denne uka i anledning X2-festivalen, så det ble klatreteknikk og -film i stedet. Etter lunsj hadde vi et minirebusløp i regi av Christian, og vi endte naturligvis opp hjemme hos han for film og snacks.

På tirsdag tok vi turen til Ålesund for å prøve oss på buldring i Buldrehallen. Der var det nesten uendelig mange ruter med ulik vanskegrad som man kunne prøve og feile på. De fleste synes buldringa var utrolig gøy, spesielt når man klarte en rute som man hadde prøvd mange ganger på! Det ga både mestringsfølelse og god pump i underarmene 🙂

Onsdag dro vi på skitur ved Ørsta Skisenter. Vi gikk cirka 300 høydemeter og spiste lunsj med fin utsikt over Vatnevatnet og Ørsta. Det ble også en del knall og fall på vei ned (ikke sant Christina?). Ifølge Christian hadde han aldri vært på en så gøy skitur og Seline var støl i magemusklene etter all fliringa. Andrea var også greit i farta på vei ned 😉

På torsdag startet X2-festivalen i Volda. Vi har derfor vært å sett på både XWave på Flø i drittvær, XSkate i Hovdebygda og XClimb i Ørstahallen. På kveldstid har mange vært på inspirerende og spennende foredrag og konserter. Det må nok en gang nevnes at vår kjære Martin vant topptur ski til en verdi av 10 500 kr på en rokonkurranse. Grattis!!

Denne uka har vi også kommet i gang med elevkvelden vår, som har premiere neste lørdag (!). Det har blitt skrevet sketsjer og terpet på danser, og det blir det nok mye av neste uke også… Men det må til!

Nuss & klems fra Sunniva Kjøl <3 (Annbjørg ha liggi ine hele vukku med influensa)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *