Uke 14 Elevkveld

Ny uke, nytt blogginnlegg og selvfølgelig er vi sent ute som vanlig. Denne uka var det endelig tid for elevkveld, noe vi gledet oss veldig til.

Denne uka hadde body and mind morgensamlinger, body and mind hadde elevkveld og derfor ble det nydelig vær takket være body and mind. Vi vil gjerne takke Christian for at han minnet oss alle på dette fra mandag til fredag under morgensamligene.

Uka startet som vanlig med valgfag, der mange med valgfag klatring fikk tatt topptaukort og brattkort. Etter lunsj var det tid for den berømte husvasken, så da kjørte vi på med husvask og høy musikk rundt om på huset. Dette førte til god stemning i vasketroppen.

Tirsdag møtte klassen opp klare for parkour og morro ute med studentene fra Volda, men Christian hadde tatt feil av dagene og klassen måtte stille om tankene til en runde på fjellski i Stryn. Som vanlig brukte klassen bilturen på å nyte musikk hver for oss og ta igjen søvnen vi ikke fikk på natta. Likevel ble det en tur utenom det vanlige, med sol og kos. Martin ble endelig overfalt, likevel krevde det 5 mot 1 for å få han i bakken.

Endelig ble det onsdag og klassen var nå klare for parkour ute i finværet. Vi løp rundt i Volda, hoppet over og krøp under hinder av diverse slag. De sa målet var å komme raskest mulig over hindringen, men de fleste av oss var vel enige i at vi kanskje brukte de mest kronglete metodene. Det ble grilling og fremføring av elevkveld for studentene. En litt risky odds ble tatt på Andrea og det endte dessverre for henne opp med et lite bad. Likevel krevde dette at hele 3 stykker løp utti før henne for at hun skulle komme seg utti.

Nå var det blitt torsdag og et skritt nærmere elevkveld. Timene før lunsj ble brukt til første gjennomgang av hele showet. Det var utrolig gøy å se at showet begynte å falle på plass til tross for at det fortsatt var en del terping og gjennomkjøring som gjenstod. Etter lunsj var det tid for romvask som alltid.

Ny fredag og ny runde med valgfag. Det var strålende sol og dagen ble brukt enten rundt hovdevannet med mat på bål, på topptur med randonee eller med et av skolens mange andre valgfag. På kvelden var det tid for generalprøve av elevkvelden. Vi alle var spente, men kom oss helskinnet gjennom med noen småfeil her og der. Likevel følte vi oss klare for den store dagen som ventet oss. Fredag endte også med årets første bad for noen av oss.

Lørdagen startet med strandrydding som seminar. Her gikk vi i grupper rundt i Ørsta og plukket søppel langs vannet. Før middag ble det som vanlig kjøpt lørdagsgodt for å feire den store dagen. Når kvelden kom kledde vi oss ut, lagde mat og tok i mot resten av skolen i matsalen og var klare for å vise frem det vi lenge hadde jobbet med. Det var god stemning og hele klassen koste seg under showet. All øvingen ble endelig verdt strevet. Vi ble superglade for gode tilbakemeldinger og det var mye lykkerus blandt gjengen som var fornøyde med vel gjennomført elevkveld.

Ukas beste dag, nemlig søndag, ble brukt på å slappe av og nyte at vi nå var fri for elevkveldmøter og øvinger. Restene av lørdagsgodtet ble spist opp og siste episode av heimebane gikk på tv-en. Dette ble for mange tårevått, men en fin avsluttning på en fantastisk uke hvor det ble skapt mange nye minner.

Over og ut, koz og klemz fra Christina og Andrea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *