Uke 15: Vårskitur

Hei bloggen!

Denne uken har vi vært på den fantastiske vårskituren på selveste Vakkerstøylen. Resten av friluftslivlinjene var på Bjorli, så mandagen tilbrakte vi alene på skolen. Mye av dagen gikk til planlegging av turen som vil si innkjøp av mat, og pakking. Vi hadde fellespakking i gymsalen der Christian leste opp en og en ting fra pakkelisten, og vi viste vi hadde pakket det. Deretter nøt vi solen sammen med god musikk.

Tirsdag var det klart for avreise. Vi gikk 16km på fjellski til Vakkerstøylen. Med oss hadde vi 3 pulker, der en var stappet med mat og to med sekker. Da vi kom frem til en kald hytte satte matgruppen i gang med steking av laks og koking av myyye ris. Dette tok noen timer ettersom det var to små gassplater til laksen. Men resultatet ble veldig bra, og alle var fornøyde.

Onsdag var en helt nydelig dag! Solen skinte, siden Body&Mind var på tur, og alle var i godt humør. Noen tok seg en skitur rundt i området, mens andre lagde seg sittegrupper, leste bok, drakk solo, og hørte på musikk. Martin, Nikolai og Amalie lagde en fantastisk bålplass så vi kunne grille pølser til middag.

Neste morgen ryddet og vasket vi ut av hytten før vi hadde en enda finere tur hjemover. Etter litt færre pauser og høyere tempo tok turen 2,5 timer kortere enn turen til. Det var god stemning i bussen på vei tilbake da. Vi hadde ett stopp i Åndalsnes med pizza og burger. <3

Fredag var vi bare 6 stykker med i undervisning. Det ble en lang massasjeøkt, etterfulgt av en deilig lunsj med lærerne. Så var vi klare for påskeferie!

Kos og klem fra Sunniva S og Henriette

❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *