Uke 17 – Sol, kajakk og tur<3

Enda en gang har vi kommet tilbake til skolen etter ferie. Siden påska inneholder ekstra mange helligdager så skulle vi være tilbake på onsdag, og vi har nå tatt fatt på de siste ukene på fhs. Tiden går aaaaalt for fort :((

På onsdag spilte vi sandvolleyball ute i det fine været. Lagene ble delt inn i “Oslogjengen” mot resten, og Christian arrangerte 1 min sprint opp en lang bakke etter det<33 Kravet var at vi måtte klare å løpe opp bakke på under ett min. Her imponerte Nikolai stort, for Christians tidligere klasser var rekorden 37 sekunder, og Nikolai løp opp på bitre 38. Bedre lykke neste gang.  

Torsdag syklet vi til Lidaveten, for så å gå opp og sykle tilbake igjen. Ingen romvask på oss.<3 Kan melde om mjølkesyre uten like og støle bein. Været var usikker på om det hadde lyst til å være fint eller dårlig, så vi opplevde både regn, sol og vind. Men selv om solstrålene ikke var like tilstedeværende, så var Christina fortsatt like generøs med solkremen og smurte både en og to og tre ganger. Da vi skulle sykle hjemover, var vi så heldige å få en kraftig motvind. Til tross for dette, var humøret til gjengen på topp. Herlig å sykle i fine Ørsta <3 Rett før vi var framme ved skolen stoppet vi på butikken fordi Christian ville ville kjøpe is til oss, noe vi ikke takket nei til. Hva passer vel bedre enn sol, 20 grader og is? Med andre ord en herlig avslutning på en veldig fin dag.

På fredag skulle Body&Mind plaske litt. Vi tørrtrente på å padle, med gode instrukser fra Christian og var like engasjerte i kajakk som i høst (sjekk insta). Heldigvis var været på vår side denne dagen, og vi padlet rundt omkring og fikk se både barnehagebarn/likesinnede på tur, KarateKid og alle de flotte båtene i båthavnen. Vi stoppet og hadde en lang og koselig lunsj i finværet og nøt solstrålene. Noen ble liggende og steke i sola litt lenger, mens andre  prøvde å padle litt lenger opp mot elva. Ingen veltet og godt var det. Tilbake på skolen koste vi oss mer ute i det fine været og noen dro å badet i sjøen. Definisjon på bading jfr. Nikolai og Martin: Man har KUN badet dersom hodet også har vært under vann. Dukker man ikke under med hodet karakteriseres dette som ugyldig bading, og nærmest vassing. (Husk dette neste gang du bader).

Har Møre fhs et skolekor? Det skulle man tro, for på lørdag satt vi alle inne i det fine været og hadde seminar om historien til rocken (nei ikke historien til Rokken). Alle sang like rent som vi gjorde i koruken. Hadde du hørt oss, vet vi ikke om du kunne ha skilt vårt kor fra sølvguttene.

Søndag ble brukt som søndager skal brukes, max relax. Noen sprekinger var med på Tabata. Noen så på dokumentar på dokusøndag. Nydelig frokost, dessert etter middag og god stemning. Love Søndag<33

PS. Vår kjære lærer Christian har fått seg ny mobil, en Samsung Galaxy s10, som probably has the best wide angle camera in the whole world.

Ble så klart et sent blogginnlegg for denne uken også, men bedre sent enn aldri??

Koz og klemz Seline og Johanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *