Siste dagene på Møre Fhs

Hei og hopp, snart sier dette året stopp! (denne “uka” har vi brukt mye mopp!)

Disse to dagene vi nå vil kalle for en uke, har vi hatt vask, vask og mer vask! Mandag ble vi delt inn i grupper og fikk rengjort hver eneste lille krik og krok på skolen. Man kan vel trygt si at det virkelig trengtes. Resten av dagen ble brukt på stressnyting og samvær. Det var nok mange som kom sent i seng.

I dag var det spørreundersøkelse før vi satte i gang med tidenes romvask. Alt skulle skinne og vi skrubba til fingrene var røde og såre (det er forsåvidt øynene også!). En indre motivasjon til å få romvasken godkjent, var at da kunne vi levere romnøklene på kontoret og få de 500 kronene som vi betale i depositum i høst.

Nå sitter vi og skriver for harde livet, før en emosjonell og lang kveld. Vi skal grille, spille volleyball, se minnevideo og kose oss. Martin, Nikolai og Amalie skal også ta siste bad før hjemreise!

Nå lukter det så mye grillings her oppe på biblioteket (pcen er pakket ned) at vi ikke klarer å konsentrere oss mer. Tusen takk for et amazing år, verdens beste Body&Mind-klasse! <3 Gruer oss til å ta farvel med den fineste gjengen i morgen.

Suss og klem fra Amalie & Sunniva <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *