Uke 36: Første linjetur

Heii bloggen <3

Andre uka gikk til første linjetur, og vi dro på tirsdagen. Christian kjørte minibussen og Rakel råna foran.

Første destinasjon var å gå (løpe) til Trollkyrkja i et ”rolig” tempo, ifølge Christian. Der var det tre utrolig fine grotter, med marmorvegger og fossefall. Vi grillet i regnet, takket være stakkars William og Vetle, mens alle flyktet inn i grotten for å spise. Vi tok kvelden tidlig og det var kult å sove i en kald, mørk, våt og bråkete grotte… Selv om William tok med oppblåsbar luftmadrass, pumpe og tempur-pute, var det dessverre han som sov dårligst.

Andre stopp var Reindalseteren hvor vi gikk opp en liten 5 km hump. Det var deilig å kunne varme seg med varm toddy, kakao og ikke minst en tørr og varm seng. På grunn av dårlig vær (og ikke dårlige klær) droppet vi siste turen til Veltdalshytta, noe som betyr mer hyttekos!!

Christian lovet oss en overraskelse på vei hjem, tydeligvis noe vi alle trengte. Istedenfor Macern drive thru ble det da tre bagger med grilla kylling som vi spiste med henda. Vi ble tatt med på tvangsshopping på Devoldfabrikken, og vi fikk bruke opp de resterende pengene fra budsjettet på kaféen. Rullinga tilbake til skolen var ekstra gøy da vi blæsta russesanger.

Men alt i alt en super tur, og vi gleder oss til neste!

XOXO, Eva og Hannah <333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *