Uke 37

Hei bloggen!

Uka startet med planlegging, av ukas tur til SLOGEN. Amalie hadde time, og prøvde å informere oss etter beste evne (Christian var borte). Etterpå fikk vi opplæring i sandvolleyball av Martin Staxrud.

På tirsdag hadde vi en fantastisk tur på selveste SLOGEN – rolige 1564 meter over havet. Etter dette overnattet vi på Patchellhytta frem til onsdagen, der vi chilla max med mexicansk gryte, sjokkis, gitarspill, oppvask og gjenglemte nøtter med jalapenosmak. Innafor å ligge på hytte mens vinden og regnet levde sitt eget liv utenfor. RIP de skoleelevene som lå utenfor hytta i en lavvo – som knakk rundt klokka fem på natten 😀 Alt dette skjedde mens Ane lå hjemme på skolen med forkjølelse :'(

På torsdagen startet vi med massasje! Christian skrøt av sine massasjeskills, og demonstrerte massasjeøvelsene på stakkars Alex (må være forsiktig med Oslogutter). Det var både smertefullt og behagelig, og morsomt å få prøve seg.

På fredag fikk vi velge valgfag, med alt fra boksing til kurvfletting. Og når været her på vestlandet er så dårlig som det kan bli, er det like greit å være litt inne (bortsett fra de som lagde mat på bål, som koste seg ved klessnorene).

Når helgen kom, arrangerte kinaklassen den første elevkvelden – med Asia som tema. Det var veldig god mat, og MANGE fine kostymer. På slutten av kvelden hadde de forestilling i gymsalen, der vi fikk servert is <3

På søndagen gjorde vi ingenting, men koste oss inne i styggværet i stedet – og hadde (igjen) is til dessert etter middag 🙂

Vi blogges <3

Bendik og Ane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *