Uke 39

Hei bloggen<3333

Denne uka har vært veldig innholdsrik, og vi har vært innom mange forskjellige aktiviteter. Morgensamlingen på mandag ble holdt for første gang av en elev (fra Friluftsliv Bali), og ble avsluttet med korøvelse, styrt av Hilde Maria. Dagen ble dermed satt i gang med harmonisk sang med mange alternative stemmer<3

Etter valgfag skulle klassen utføre husvask. Den plettfrie vaskingen ble premiert med energidrikk, brus og sjokolade av Christian, i tillegg til en “kort”, litt forsinka og ydmyk presentasjon av han selv.

På tirsdag var klassen pakket klar i minibussen kl. 09.00, klare for Skåla (1843 moh). Turen opp til Skåla var fylt med god stemning, strålende sol og hvordanspisekrekling-kurs holdt av Christian. Vi møtte på en annen klasse på vei opp fjellet, som hadde vært på dagstur opp til Skåla. Da var vi takknemlige for at vi skulle overnatte i Skålabu, hytta på toppen av fjellet.

Vi var fremme på hytta rundt kl. 18.00. Da pakket vi ut og satte i gang med matlagingen. Solnedgangen, rett før middag, var nydelig og veldig insta-vennlig. Det tok vi nytte av og hadde en liten photoshoot på toppen av fjellet. Resten av kvelden gikk til kortspill, hyttekos og oppvask<3.

Flere i klassen sto opp tidlig onsdags morgen for å få med seg soloppgangen, som var like så fin som solnedgangen kvelden før. Etter en liten omvisning i Skålatårnet satte vi kursen ned fra fjellet og tilbake til skolen. Alt i alt en veldig bra tur!

På torsdag var den ene delen av klassen på kajakkurs med Eirik, mens de andre var med Christian til Volda og spilte Frisbeegolf. Very fun <3

På lørdag hadde vi “skal vi danse”-seminar med Hilde Maria og en venninne av henne. De lærte oss noen grunntrinn i salsa og sving, som vi fikk bruk for senere på kvelden da det skulle være “skal vi danse”-konkurranse.

Elevkvelden denne lørdagen ble hostet av ekstremsport klassen, og temaet var TV-kveld.

Etter en morsom elevkveld var det duket for “skal vi danse”-konkurranse, hvor ti par var med. Fra klassen vår deltok Marie og Bendik som par, Eva med Eivind fra x-sport, og Karoline med Linnea fra Bali. Etter tre runder med salsa og sving sto vi igjen med et vinnene par som selvfølgelig kom fra FIT, Marie og Bendik <3 Freestyledansen til Dovregubbens hall var nok det som sikret seieren;) Med andre ord var det en flott avslutning på uka.

xoxo Marie og Annika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *