Uke 40

Hei blogg1<3

Denne uken har vært kort, det er fordi det på godt og vondt straks er høstferie. Vi har likevel fått tid til masse gøy.

Mandagen startet naturligvis med frokost og morgensamling, etterfulgt av valgfag hvor vi (Sofie og Williboy) har boxing. Alex fikk et kraftig slag av Vetle, men overlevde med en litt håven og blå leppe.

På tirsdag tok vi oss en tur til sunnmørsbadet. Der fikk vi testet snorkleutstyret før vi turer til Thailand. Ivrige FIT-elever prøvde seg også på sjøhest-merket, og det ble selvfølgelig tid til litt lek med bølgemaskin og sklie der vår egen williboy satt rekord på kun 6,95 sekunder (meget fornøyd med det;) ). Slitne og sultene dro vi tilbake til skolen for middag og «grab the mic» konkurranse i peisestua, der vi ble servert nydelige sveler.

Onsdag var det dags for en siste tur før ferien. Enkelte i klassen med ulike skavanker ble igjen på skolen og vasket klasserommet. Vi fikk ikke booket minibussen i tide til turen, så da fikk vi luftet syklene våres litt istedenfor. Vi syklet 15 km, deretter gikk vi opp til Lidaveten og ble møtt av en magisk utsikt før vi syklet hjemover til middag.

Nå har vi vært på «høst-takkefest-avslutning» hjemme hos Christian, hvor vi har kost oss med boller, kakao og film. Dette var superkos og det blir vemodig å dra fra super-gjengen vår<3 men selvfølgelig også litt godt å komme hjem 😉

Snakkes etter høstferien bbys<333

Xoxo Wiliboy og Sophypus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *