Uke 42

Heia bloggen<3

Vi er tilbake fra en deilig høstferie, og det var god stemning når vi i klassen ble gjenforent. Uken startet med fullpakket informasjon fra vår kjære lærer Christian. Deretter skulle klassen velge hvilken tur vi skulle dra på denne uken. Valget landet på Vellesetra, noe Christian virket fornøyd med, i og med at vi har hatt mange tunge turer i det siste;)) Etter to timer med info, dro Christian oss med på blåtur helt opp til huset hans. Der fikk vi valget mellom å klatre i buldreveggen hans, hoppe på trampolinen eller leke i sandkassen:) #widelense

På tirsdag kjørte vi til Sykkylven, hvor vi skulle begynne vår “lange” ferd helt opp til Vellesetra. Turen besto av 2 km grus(motor)vei og 20 meter sti. Christian hadde kjøpt inn både solbærtoddy og jordbærsirup og kakao, så vi var alle klare for hyttekoos<3 Middagen ble såklart signaturretten vår TIKKA MASALA, og imens middagsgruppa ordna det, så var utebeboerne ute for å sette opp lavvoen. Noen overnattet ute under åpen himmel, noen i hengekøye og noen i lavvoen. Himmelen ble brått lilla, og da var tiden inne for photoshoot. Resten av kvelden koste alle seg inne i den varme hytta, og spilte masse kortspill. Koooz <3 Christian rakk å ta seg en liten lur i sofaen, imens han drømte om sin favorittdrikke, “solbærtoddy”.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 74588508_2268340183278141_8289017170218713088_n-1-768x1024.jpg

Da klokken slo leggetid, gikk de som skulle sove ute, ut til sine hengekøyer og madrasser(!). Malene og Mariell skulle ligge i hengekøye, men da Malene våknet morgenen etter, var Mariell borte vekk. Hun var så smart at hun hadde tatt med sommersovepose</3 Så hun koblet av på sofaen midt på natta. Alle som sov ute, var enige om at det var kaldt, men kos:)

Onsdagen startet overraskende nok med brødskriver, og ikke havregrøt. Etter å ha tatt oppvask, kostet oss ut og børstet av putene, lekte vi vår nye favorittlek, 15 gjelder. Deretter begynte vi vår lange pilegrimsreise ned igjen til vår ventende minibuss hvor Christian blastet samme Rihanna-sang 4 ganger<3 For å slå ihjel tid, stoppet Christian på to matbutikker selvom vi hadde plenty med brød:)

Torsdag før lunsj hadde vi vår andre økt med massasje. Det var digg<3 Vi repeterte gamle teknikker, før vi lærte oss noen nye. Med torsdagen følger også vask av rom, klasserom og minibuss. På fredagen hadde vi valgfag, blant annet boksing, strikking, mat på bål, musikklytting og ballspill. På kvelden hadde vi kostymeverksted, hvor vi mekket biler til vårt gruppekostyme, MARIO KART<3 Mange kreative sjeler<3

Seminaret på lørdagen handlet om årets tv-aksjon, som kjemper for at kvinner i fattige land skal få en bedre hverdag og flere muligheter. Det er organisasjonen CARE som kjemper for dette:) Vi satt i grupper og kom på idéer for hvordan man kan få flere unge til å engasjere seg i tv-aksjonen. Alle måtte presente sin ide, og de tre gruppene med best forslag vant pizza<3 På kvelden var det endelig tid for elevkveld, og denne gangen ble den arrangert av Animasjonsklassen. FIT-gjengen dukket opp i Mario Kart-kostymene, og vi fikk tatt et gruppebilde med widelense. Til middag fikk vi servert sukiyaki og en grønn, interessant matcha-tea-kake. Noen syntes det smakte kake, andre synes det smakte fiskefor</3 Lørdagskvelden ble avsluttet med Just Dance i tre timer<3

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 20191019_190729-1024x768.jpg

Søndag betyr #søndagsfrokost, og idag var dagen der vi skulle gå rundt med bøsse. Vi hjalp Ørsta kommune med å ringe på dører rundt om i Ørsta. Alle fikk tildelt hvert sitt område og det var en god følelse vi hadde etter at vi hadde gått å samlet inn. Middagen idag var en deilig svinestek, med friske grønnsaker, brun saus og varme poteter. Desserten var en god og saftig fruktsalat. Noen i klassen bestemte seg for å ta en liten kveldstur til gapahuken i Skåla. Det var veldig fint 🙂 Resten av kvelden chillet vi bare, og vi ser fram til en ny uke med gogjengen <3

kyss & klem

Malene og Mariell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *