Uke 43

Heiia bloggen!<3

Etter en uke med finevær startet Mandagen brått med regn og dårlig vær, så da tok vi oss like godt noen timer i klatrehallen etter lunsj. Basert på Christians beskjeder i forveien hadde nok de fleste håpet på at vi faktisk skulle få klatre men det endte fort i en liten 2-timers teoriøkt om utstyr og sikring med Sindre. Selv om Ine og Mariell småsov under økta viste både de og alle andre «svært gode» sikringskills når vi fikk prøve oss i veggen neste dag.

Vi fikk sikra hverandre, øvde på åttetalsknuten og klatra litt i veggen. De som allerede hadde brattkort fra før av (Amalie, Eva, Rakel, Bendik og Hannah) fikk æren av å sitte å se på omtrent hele dagen bortsett fra når de måtte hjelpe nybegynnerne i klassa :)) Tross en del venting koset vi oss såklart fordi det gjør vi alltid når vi er ilag<33 Samme kveld rigga noen av oss opp Just Dance i peisestua og dro med seg gjengen som holdt på til langt utpå kvelden. 

Aldri så lite trøtt neste morgen var vi så heldige å få høre Christian snakke om ikke mindre en 33 av de viktigste musklene i kroppen. Svært synd at vi ikke rakk gjennom flere av de 617 resterende musklene :(: Etter lunsj hadde vi vår første økt med bo-stav der Master An først lærte oss noen få kung fu-slag og deretter viste oss teknikker med bo-stav trinn for trinn. Vi fant fort ut at Master An kunne lagt oss alle i bakken med sine ekstremt raske kung fu moves og Marius ble uheldigvis en av prøvekaninene som fikk oppleve hvordan det er å bli slått (eller rettere sagt klasket) i bakken av en 67 år gammel mann.

Torsdag hadde vi enda en økt med bo-stav etter frokost og bygget videre på det vi hadde lært dagen i forveien. I kjent stil meldte Christian seg fort som frivillig da Master An trengte en partner til å vise frem hele bo-stav rutina vi etter hvert skal lære oss. 

På Lørdag ble seminaret omgjort til felles fjelltur for alle og valget sto mellom to ulike ruter der den ene var passe kort og den andre litt lenger. De fleste gikk helt opp til Sandhornet (909moh) og noen gikk rundtur og ble kjørt til der de startet ved syklene sine da de kom ned.

Sola strålte og vi hadde alle en kjempefin tur! Lørdags kveld arrangerte Peruklassen kosekveld med Chow Mein til middag kl 18 og brownies + is til dessert<33 Etterpå var det tid for utekino og «Mamma Mia» ved stien opp mot gapahuken. Endel av oss ble med mens noen slappet av på skolen grunnet diverse sykdom. Med andre ord fikk de fleste av oss en veldig fin slutt på uka!

xoxo Rakel og Marius

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *