Uke 44

Mandag:
Uke 44 startet som alle andre uker, men denne uka var det Fitteklassen sin tur til å ha morgensamlingen. Mandagen startet derfor med en lett hjernevask med overbevisende argumenter om hvorfor månelandingen ble faket, etterfulgt av en hard husvask,- igjen. Etter vi hadde shina skolen som bare fitteklassen kan, bar det ned til topp trening for ikke første, men andre omvisningen denne måneden. Det er viktig å vite hvor ting er når vi starter på 1 1/2 måned på treningssenter med målet: Make Fitteklassen FIT again.

Tirsdag:
Tirsdagen startet igjen med morgensamling i regi av Fitgjengen, og neste mann ut var William Holmen som holdt foredrag om William Holmen. Etter dette hadde vi vår siste time med Master An hvor alle naila resten av regien vår. Vi fant også ut at Master Han er fryktelig fotogen. Etter lunsj hadde vi første økt på topp trening hvor vi trente de kjente musklene quadriceps,levator scapula og rombodeus. Eller ihvertfall noe som hørtes like gresk ut.

Onsdag:
Onsdagen startet med Vetle Fjeldheim sin morgensamling om Vetle Fjeldheim, før vi hadde massasje av støle quadriceps og heisemuskler. Etter lunsj var vi tilbake på topp trening hvor vi lærte å trene skuldre og rygg nummer to. Christian har nemlig lært oss at vi har tre rygger, men vi kan ikke si at vi har merket så mye til rygg to og tre enda. Håper ikke vi trenger å kjøpe større klær når de vokser ut.

Torsdag:
Torsdagen startet med Ane sin morgensamling om Hatlingsætra, familiesæteren som har blitt drevet av familien hennes i flere generasjoner. Så skjedde det absolutte høydepunktet av hele uka! Vi fikk kjøre buss til Volda hvor vi var på utdanningsmessa!!! Først fikk vi høre noen utrolig interessante presentasjoner om HiVolda, før vi fikk alle grunnene til at vi må studere i Volda fortalt tre ganger fra tre forskjellige personer. Så måtte alle på tre foredrag hvor vi igjen fikk repetert alle grunnene til at vi må studere i Volda fra seks nye personer! Så nå tror vi nesten at vi må begynne å studere i Volda.

Fredag:
Hannah startet dagen med morgensamling hvor hun visste alle hvor flink hun er til å falle når hun turner. Så var det valgfag resten av dagen.

Lørdag:
Lørdagen ble brukt til seminar om kampsport med Master An, før alle begynte å stresse rundt for å finne kostymer til Halloweenfesten. Kl. 18 ble det Halloweenmiddag med pølsefingre og blodig potetmos, leker og verdens skumleste spøkelseshus. En liten klapp på skuldra til elevrådet som sto på og skremte livskiten ut av oss!

Søndag:
God helg!

Xoxo
Vetle og Sunniva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *