Uke 45

Hei bloggen!
Uka startet rolig, inne i klasserommet med overflateanatomi. Vi fikk utdelt tusjer og massasjebord og Vetle ble den heldige utvalgte som Christian skulle vise og tegne på? Da vi skulle tegne på hverandre var det noen som slet mer med å ligge stille enn andre (Marius…).

På tirsdag, etter å ha vasket vekk tusj-restene, hadde vi massasje. Da var det en god balanse mellom rolig massasjemusikk og smerteskrik fra Mariell (ukens offer) som ble massert av Christian. Etter det gikk vi ned på Topp Trening for gjennomgang av biceps- og tricepsøvelser.

Onsdagen startet hjemme hos Christian med en dokumentar og kanelcola (ikke god). Dokumentaren handlet om korallrev og deres utvikling gjennom de siste årene, men Christian startet allikevel med et foredrag om sukkerinnholdet i saft og syltetøy. Etter filmen måtte alle delta i en quiz, hvor vi fikk sjekket hvem som fulgte med og ikke. Grunnet en liten høneblund under filmen gikk nok ikke quizen så bra for kjære assistent Amalie, men desto bedre for quiz-master Ane som gikk seirende ut med 11/11 spørsmål riktig. Etter quizen viste Christian oss bilder av vakre og mindre-vakre fisker som vi kommer til å kunne se i Thailand. Ca. halvparten var potensielt dødelige, men «det går bra»-Christian. Etter lunsj gikk vi ned for å trene mage og rygg med Christian. Fokus var på forskjellige versjoner markløft.

Vi har gått gjennom mange øvelser på overkroppen, og på torsdag satt vi sammen et treningsprogram for oss selv. Dette skal vi fylle inn etter hvert som vi (forhåpentligvis) blir sterkere. Det var supergod suppe med focaccia til lunsj. Den var etterfulgt av den ukentlige romvasken:)

Fredag er valgfag-dag som vanlig. Denne fredagen var den siste før vi skal velge nye valgfag, noe vi gleder oss til? Etter skoledagen var over, gjorde mange seg klare til å dra inn til Ålesund for å nyte frihelga der. Cirka halve skolen var bortreist da vi har hatt fri fra fredag-mandag, og nå gleder vi oss til Bali-klassene kommer tilbake!

XOXO, Hedda og Ine<33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *