Uke 46: Ålesund

Shalom bloggen!<3

Nesten en hel uke forsinket er det på tide med oppdateringer fra uke 46! Uka startet så fint med en frihelg, hvor de fleste hadde vært innom Ålesund for å oppleve den nydelige byen ++

På tirsdag startet vi med en ufrivillig spinning-time på Topp Trening. Christian var med, og han var nok den mest entusiastiske spinnern, “WOOHOO!” Rett etter timen trente vi overkropp. Etter lunsj fikk vi en innføring i hvordan vi skulle trene underkroppen. Da lærte vi riktig teknikk på ulike knebøysøvelser. 

Onsdagen startet så fint med massasje. Etter lunsj fikk vi endelig en gjennomgang av Thailandturen, som vi gleder oss masse til!!! Vi fikk vite hvor vi skulle bo og hva vi skulle gjøre de ulike stedene. Vi fikk til og med en pakkeliste, hvor Christian synes at det var passende med kun 1-3 t-skjorter på 4 uker. 

På torsdag lærte vi hvordan vi skulle sette opp et styrkeprogram, med tanke på effektivitet og progresjon. Det var veldig nyttig! Deretter dro vi alle ned på Topp Trening og gjennomførte styrkeprogrammet. Resten av dagen gikk til det vanlige: suppelunsj, romvask og romsjekk! 

Det er nemling 30 dager igjen til siste skoledag før jul, og da var målet at alle skulle finne en 30-dagers challenge for seg selv. Noen skal gå til Gapahuken hver dag, mens andre skal spise sunnere (noen ga seg fortere enn andre) og bli myke til all yogaen i Thailand. det blir spennende å se hvem som klarer å fullføre sin challenge siden det har allerede har blitt noen avhoppere. 

På fredag hadde vi kor, valg av valgfag, og litt info om snøskred og om snøskred fare i Ørsta. Da fikk vi også kommet oss litt ut og opp i høyden til der sola skinner. Njudeligt!

På lørdag var det et laaangt seminar av en tidligere lærer, Knut. Vi dro til Ålesund for å se på gamle bygninger og monumenter + en tur til Atlanterhavsparken. Der fikk vi se alt fra ekle åler til søte otere og pingviner. På kvelden hadde Haibiao og Sumin satt i gang en morsom aktivitet. Vi ble delt opp i grupper og fikk hvert vårt ark med stikkord/hint fra ulike eventyr + noen ekstra for å lage en morsom vri. Alle skulle da på kort tid lage et eventyr som inneholdt alle ordene laget fikk utdelt. Det resulterte i mange morsomme eventyr som alle lo godt av.

Søndagen var som vanlig rolig: sen søndagsfrokost, slappet av, spilte ballspill i gymsalen og var på Topp Trening. Det den ikke inneholdt var bloggskriving grunnet to svært glemske bloggere, men bedre sent enn aldri;)

XOXO Karoline og Hannah <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *