Uke 47 <33

Heii bloggen <3

Mandagen startet casually med en rolig ny valgfagsperiode. Gjengen hadde det lættis med klatring, isbading, skating og styrketrening. Etter lunsj hadde vi gjennomgang av overnattingstur. Nedtellingen til juleballet er i god gang, og på ettermiddagen fikk mange fra klassen kickstartet dansemovesa i valgfag dansing..

Fra tirsdag til torsdag tilbragte fittegjengen tid på Runde fyr – mens stakkars Alex måtte kjede seg på skolen uten oss 🙁 Som på alle våre fantastiske overnattingsturer gikk dagene til mye hyttekos, photoshoots, timevis med 15 gjelder, der det legges inn blod, svette og tårer. Denne gangen joinet også Christian lekingen, men hadde generelt null peiling på hva som foregikk og gjorde det svært lett for den som sto. Maten på turen må også nevnes, for når fitteklassen først får velge mat selv, så velger fitteklassen godt. Både en etterlengtet taco, pizza, tomatsuppe og pannekaker ble servert. Ettermiddagen på onsdagen ble hovedsaklig brukt til en aktivitet som både vår kjære lærer og vår kjære assistent omtalte som årets koseligste hendelse. Og de skuffet ikke. Vi ble satt til oppgaven om å skrive små kjærlighetslapper til hver og en i klassen. Det ble både latter og noen få emosjonelle tårer når alle fikk utdelt sine. På vei hjem på torsdag, etter vi hadde ryddet og vasket oss ut, ble det en liten avstikker, der vi ble vist utallige nydelige utsiktspunkt, der det ble tatt utallige nydelige bilder.

Rett etter tilbakekomsten var det på tide med klubben (<3) for mange i klassen. Kvelden ble derfor fyllt med latter, dansing og mye glede – både for oss og for deltagerne fra klubben. Kjøkkenansvarlige disket opp med burger, kake og brus til de som måtte ønske det.

På fredag var det tid for mer valgfag. Klatring, strikking, matlaging, ballspill og skating. Ferdig med fredagen.

Så på lørdag var det tid for ekstremsports Bali-seminar!!! Her fikk vi repetert fra post til post alt vi egentlig allerede visste om deres Balitur. Ekstremsport var aktiv på Instagram vettu. Supert seminar <33 Resten av formiddagen gikk til hektisk planlegging og leting av kostymer til Friluftsliv Bali sin 2000s-elevkveld. Bali hadde stilt i stand en rå elevkveld, med gøy underholdning, og resten av skolen stilte opp med masse artige, og kreative kostymer. Elevene på Møre FHS kan det å kle seg ut, selv om kostymene oftest lages i panikk en halvtime før det skal være klart.

Som alltid blir søndagen brukt til chilling, turgåing og generell kos rundt om på skolen.

XOXO Eva og Bendik <333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *