Uke 48

Uken startet med innsamlings-løpet for en skole i Kina. Der skulle vi løpe i en time rundt i kiwihallen hvor rundene var på ca 200 meter. Bendik knuste så klart alle med hele 85 runder! Malene og Sunniva var best blant jentene med 71 runder.

Bendik og Sunniva regjerer.

Videre på tirsdagen dro til vår kjære lærer Christian og så filmen Game changers og vi ble servert julebrus og kaffe. Etter lunsj prøvde vi pilates med Christian for første gang som førte til at Haibiao fikk mange fine bilder (rare).

Christian som ser ut som en sel 🙂

På onsdagen skulle vi egentlig klatre hele dagen, men hallen var stengt 🙁 Istedenfor lekte vi i gymsalen med Tor Erik og ekstremsportklassen. Vi hadde først mange forskjellige aktiviteter også kickboxing med Mr.show off, Christian. Vi avsluttet dagen med konkurranse Extreme vs FIT. Etter mye spenning og drama tapte vi såvidt pga dårlig dommere (Christian).

Tobias viser fram karate skills ;P

På torsdag hadde vi massasjedag, denne gangen fikk vi lært legg-massasje (er jævlig vondt). Anbefales ikke til gutter med hår på leggene. Etter lunsj hadde vi vår kjære romvask. Ingen ble sjekket siden vår fantastiske Birte er syk :(((((

Lørdagens seminar var svingkurs med Ingeline, der vi fikk lære mange nye sving-turer. Dette var øving til juleballet. Det kom et liveband på slutten som spilte litt av hvert for oss. På kvelden var det Peru sin elevkveld, temaet var musikaler. Vi hadde klassekostyme som var Beauty and the beast.

Her er Hedda skapet og Hannah er klokka.

På søndagen var det 1.desember! wohoooo! Veldig mange benyttet dagen til å være ute i snøen og på kvelden var det julegrantenning nedenfor skolen.

Skolen bidro med pepperkakeversjon av skolen.

Blogges, av Alexander og Ane <33 God juuuul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *