Uke 49

Hei og hå!

Nå er vi endelig inne i desember måneden og det har vi gledet oss masse til. Den første snøen begynte å legge seg allerede på søndag den 1.des. Så da var det kjempemange fra skolen som tok på seg ski og leka ute i snøen. Denne uka startet med valgfag, der folk var med på forskjellige ting, for eksempel skating, klatring, isbading osv. Etter lunsj hadde vi Pilatees i gymsalen med Christian, som var kjempegøy. Vi fikk lært en øvelse som heter “svane” som er veldig rar, men gøy 🙂 Deretter gikk vi til Topp Trening og avsluttet med styrketrening. Klokken 17:00 etter middag skulle vi egentlig ha valgfag dansing, som er valgfritt for alle elevene på skolen hvis man vil, men det ble flyttet til onsdag.

På tirsdagen samlet Christian oss på klasserommet, og da skulle vi finne ut litt forskjellig om Thailand. Kulturen, maten, klimaet, regler, dyretyper og masse andre ting om Thailand. Sånn at vi kommer litt forberedt når vi skal møte den asiatiske kulturen. Så alle i klassen ble delt opp i grupper og så skulle man presentere hvert sitt tema foran klassen på mandagen. Det var et lærerrikt arbeid 🙂 Etter lunsj hadde vi en økt med massasje, men denne gangen skulle vi ikke bare jobbe med overkropp. Vi tok også litt massasje på legger. Så nå er vi snart sertifiserte hele gjengen 🙂 wiii!! Marie, Mariell, Ane og Karoline hjalp Ørsta Kulturhus på kvelden med å rigge til forestillingen “Pippi’s jul”. Det var et oppdrag vi gjorde for kinaklassen, så da fikk vi samlet inn litt penger til Håpskolen i Kina. Som belønning fikk de gratis billetter til forestillingen, som var en veldig fin opplevelse.

På Onsdag var egentlig planen å dra til Dollsteinhola på Sandsøya, en skikkelig kul og skitten grotte. Men pga dårlig vær, så kunne vi dessverre ikke det. Da gikk heller turen til Fosnavåg, der vi skulle få siste sjans til å ta svømmemerket “havhesten” og få snorkle enda mer før vi setter kursen mot Thailand. Det er ikke lenge igjen nå!! Vi øvde på å utligne under vann, snorkle i bølgebassenget, åsså måtte vi selvfølgelig prøve boblebadet. Karoline klarte endelig å ta sin første salto etter mange forsøk, men til slutt så gikk det!!!:) Dette ble altså vår siste svømmetur før vi skal til varmere strøk og dykke der. Etter middag var det dansing fra 17-19, og da danset vi bla. swing, “sasha” og polka.

På Torsdag måtte vi ta med skiutstyret vårt til klasserommet fordi Christian ville se hvilket utstyr vi hadde. Han vil helst at alle skal ha fjellski, for etter Thailand skal vi alle på lange skiturer. Så han ga oss gode råd som han alltid gjør, hehe 😉 i forhold til ski osv. Etter det så hadde vi pilates i gymsalen med Christian:) Koooz <3 På Fredagen hadde vi valgfag hele dagen som vanlig, og på kvelden ble det julekos med julekander, kakao og pepperkaker.

Lørdagen hadde vi seminar og denne gangen var det juleverksted. Da kunne man velge mellom bla. baking, julekortlaging, gaveekse, toving, strikking og masse mer. Bakegjengen lagde risboller og masse andre godsaker som skal til juleballet neste lørdag. De ble laget masse fine gaveesker og julekort på de andre postene. Senere på kvelden ble det arrangert julequiz, med julekalender, gløgg og masse godt! Kooz <3

Klem fra Mariell & William <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *