Uke 50: Siste uke

Mandagen startet som vanlig med valgfag. Alt fra isbading, strikking, klatring, matlaging og skating. 

På tirsdag var det klart for et spenstig selvforsvarskurs, eller voldtektskurs(?) som Christus valgte å kalle det. Han hadde mange forskjellige knep å lære bort,  som er nyttig å kunne i Thailand (om seriøst 2 uker wæææ).

I lunsjen overtalte klassen Christus om å droppe pilates og heller ha det supergøy med peru i gymsalen! Dette ble jo selvsagt oppvarming før en tur på topp trening. Oppvarmingen ble ledet av Staxrud med en annen variant av stikkball, nemlig styrkestillball. Etter å ha hatt det supergøy med peruklassen var det en tur over veien og ned på topp trening.

På onsdag skulle vi egentlig på tur til Dollsteinhola, men på grunn av dårlig vær ble det avlyst (til alles glede). I stedet for ble det klatring (til alles glede igjen!) vi koste oss en hel dag i klatrehallen med vikar Nils! Og etter lunsj kom ekstremsport klassen også, kos<3

Torsdag var siste dag, før ferien, med linjefag. Vi bestemte oss å brukte siste time med klassen hjemme hos Christian. Der ble det avholdt en julebrussmakstest. Til manges fortvilelse var det rema 1000 sin julebrus som gikk av med seieren. Etter blindsmakingen av julebrus satt vi oss ned og så en julefilm, mens vi tømte restene av julebrus, samt flere bokser med peppekaker. Med andre ord en verdig avslutning på første halvåret med FIT-klassen. 

På fredag ble alle elevene på skolen vekket med englesang fra assistentene, litt før 07.00 på morgningen. Det fikk litt blanda respons, men lussekattene varmet nok hjertene til de fleste <3 Fredagen fortsatte som vanlig med valgfag resten av dagen. 

På kvelden møttes alle i peisestua hvor det da var duket for avsløringen av nissevenn, dette var veldig hyggelig. Senere på kvelden var det årets siste quiz, som var satt i stand av valgfaggruppa Quiz. 

De fleste på skolen hadde nok gledet seg litt ekstra til denne lørdagen, grunnet skoleballet<3 Den siste tiden har bestått av store og kreative promposals, og planlegging frem mot skoleballet. Dagen gikk kun ut på forberedelser til kvelden. Matsalen og gymsalen måtte pyntes, og kjolene og skjortene måtte strykes. Etter noen timer var alt klart og fotografering sto for tur!

Etter dette var det tid for middag, som besto av mange morroheter, flotte taler og deilig mat. 

I gymsalen senere på kvelden hadde alle klassene et innslag hver, og FIT-klassen imponerte stort med Staysmans “se så glad nissen er” akustisk<3 Fikk til og med stående applaus av vår egen lærer Christian!

Etter underholdningen var alle klare for å vise frem swingferdighetene sine, vi hadde lært i valgfaget dans. Vi koste oss som bare det! Etterhvert var det tid for kåringer, og FIT- jentene slo til med hele tre seiere, STERKT! 

Resten av kvelden gikk til dans og kos. Virkelig en fantastisk kveld og bra avslutning på dette herlige halvåret!

Alle våknet litt slitne etter gårsdagen, men alle kom seg tidlig opp til julefrokost, som forøvrig er den beste frokosten vi har hatt i år. Etter litt taler, var det slutt og det var på tide å si hadet til alle sammen. De andre klassene ser vi ikke på neste 2 mnd! Det er veldig trist, så litt tårer ble det naturligvis. Heldigvis ser vi favorittklassen igjen 6.januar på vei til THAILAND! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *