Første uke i Thailand!

Sawadee ka!

Mandag morgen møtte alle opp på Gardermoen, klare for avreise til Thailand. Etter nesten 6 timer i et stort luksusfly, landet vi i Dubai. Her hadde vi en del timer å slå ihjel før vi skulle fly videre til Phuket! Noen valgte å se i butikker, mens andre forsøkte å få seg litt søvn. Christian hadde planlagt at vi skulle dra inn til Dubai-sentrum midt på natten. Vi tok t-banen inn, og etter mye gåing og stengte kjøpesentre var vi endelig framme ved verdens høyeste bygning, Burj Kalifa. Her måtte vi selvfølgelig ha en aldri så liten photoshoot, både med widelense, gopro og speilrefleks:)) Vi fikk også med oss en nydelig soloppgang!

Neste formiddag tok vi flyet videre til Thailand. På dette tidspunktet var alle ganske slitne og klare for å komme seg til hotellet. Sent tirsdag kveld var vi endelig ankommet Thailandturens første stopp, Phuket:)

På onsdagen var det zipline som sto på programmet. The Flying Hanuman er den største zipline i Asia, og inneholder 20 plattformer med ulik lengde og høyde. Zipline var en veldig kjekk start på studieturen!

Vi har også vært på en rundtur i Phuket. Denne dagen var vi innom en stor suvenirbutikk, så fine og fargerike templer og ikke minst Big Buddha! Senere fikk vi nesten 2 timer på Kaya Beach før vi dro videre til kjøpesenter og matmarked!

Mesteparten av fredagen ble brukt til å komme oss til Koh Tao, hvor vi skal være i 12 dager. Etter en humpete taxitur, var vi fremme ved kaien. Her ventet vi tålmodige på båten som skulle frakte oss ut til øyen.

Lørdagen startet med en tur til et utsiktspunkt over Koh Tao. Tempoet vi gikk i var ikke helt tilpasset de høye temperaturene vi ikke er vandt til, så det ble ganske tungt på vei opp. Utsikten gjorde heldigvis opp for det! Ellers har vi testet ut snorkleutstyret i bassenget og prøvd yoga! Både gøy og slitsomt.

På søndagen ble vi hentet av longtailbåter som kjørte oss ut til øyen Koh Nang Yuan. Her snorklet vi i 3 timer, og vi fikk sett mange fisker og koraller under vann! Vi snorklet både på framsiden og baksiden av øyen, noe Christian hadde fått anbefalt. Etter snorklingen fikk vi litt tid på øyen, og da spiste vi lunsj og var på stranden og badet. De fleste gikk også opp til et populært utsiktspunkt hvor vi ble belønnet med en nydelig utsikt over Koh Nang Tang.

Vi har hatt en veldig fin først uke her i Thailand, og vi gleder oss masse til de neste 3 ukene<33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *