Uke 2 i Thailand!

Blogg uke 3
Mandag:
Mandags morgen begynte litt i hardeste laget med et par timer på solsenga før yoga kl. 11. Så spiste vi lunsj på vårt faste lunsjsted før vi delte klassen i to etter lunsj. Den ene delen hadde en økt til med yoga, den andre delen hadde massasje og trente. Til middag hadde Christian reservert bord på en italiensk restaurant, hvor alle sprengte budsjettet fordi det var så dyrt. Kvelden ble avsluttet med pannekake og et sinnsykt bra Drag Queen show + litt feiring av bursdagsbarnet!

Tirsdag:
Tirsdag begynte nok en gang med yoga. Etter yogaen fikk vi fri til å gjøre et forsøk på å få litt brunfarge, før vi startet på dykkerkurs for å bli sertifiserte Open Water Divers. Etter kurset dro de som ville på Thaiboksing.

Onsdag:
I dag var det opp tidlig for en økt i bassenget. Først hadde vi svømmetest, så fortsatte vi med ordentlig dykkeutstyr. Vi lærte hvordan man setter sammen alt utstyret før man skal dykke, og hvordan man tar det av igjen. Så gikk vi ut i bassenget med våtdrakter og oksygentanker for å svømme litt.

Torsdag:
I dag var det opp kl. 6 for å dra ut med båten for vårt første dykk. Alle fikk hver sin stasjon for å sette sammen alt av utstyr. Så tok vi en buddysjekk (b w r a f ) før vi hoppet ut i vannet. Vi begynte på grunna hvor vi gjennomførte noen dykkerkskills, f. eks. ta av og på maska under vann, før vi plutselig befant oss på 12 m dybde. Etter dykkinga besto alle hver sin skriftlige dykkeeksamen, så nå gjenstår bare 2 siste dykk.

Fredag:
Fredagen begynte like tidlig som torsdagen, og vi dro ut med båten kl. 7. Før vi hoppet i vannet lærte vi å bruke dykkecomputer og kompass sånn at vi kunne navigere selv i vannet. I vannet så vi både blue spotted stingray og barrakuda. Etter alle hadde fått godkjent siste dykk avsluttet vi kvelden på Barrakuda restaurant hvor vi sprengte budsjettet så til de grader, før vi fikk se film fra dykkinga.

Lørdag:
Vi fikk endelig sove litt lenge, og begynte dagen seint med en kort kjøretur til Shark Bay. Her var vi hele dagen og fikk se både hai og havskilpadder ( i flertall!) + en sykt fin solnedgang.

Søndag:
I dag fikk vi enda en rolig morgen med litt soling og trening før en fantastisk (egentlig helt jævlig vond) yogaøkt med fokus på tøying. Etter yogaen ble det en inspo lunjs ( selvfølgelig kjempedyr), før vi dro å spilte minigolf. Christian tapte, men var fortsatt veldig fornøyd med å slå Marie med 1 poeng.

Vi fortsetter å nyte sola
Kos og klems fra Thailand!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *