Uke 6 – Tilbake i Ørsta

Hei bloggen!

Da var vi endelig tilbake på skolen etter den fantastiske Thailand-turen. Uka startet rolig med avklimatisering på tirsdagen. Hele FIT-gjengen gikk fra skolen og hjem til Christian for filmkos. Denne gangen så vi på Chasing Corals, som var veldig bra og lærerik! 

På onsdag dro vi til Rush trampolinepark hvor hele klassen fikk utløp for energien sin, som gale 10-åringer. Alle barna moret seg, unntatt Karoline, som ikke kunne hoppe trampoline 🙂

På torsdag forberedte vi 10-minutters-innslaget vårt til fjorårstreffet. Det ble til konkurranser mellom klassene fra begge årene – som for eksempel dance off og kjeksspisekonkurranse. Det gledet vi oss til!

Samme dag fikk vi ENDELIG skolegenserne, og de har vi bodd i siden <3

På fredag hadde William bursdag, og hele skolen turet til Strandafjellet Skisenter, første gang for klassen vår. Christian ville se an nivået i klassen, så da måtte hele gjengen kjøre sammen og teste løypene. Hele skolen hadde felles lunsj, og vi fikk pølser i brød og rød saft. 

På lørdag var det endelig tid for fjorårstreffet. Det startet med volleyballturnering, og hele tre fra FIT-klassen (Ine, Hedda og Bendik) representerte årselevene. Dessverre tapte vi, men det var gøy likevel (og jevnt). På kvelden fikk vi en fin middag MED dessert! Etter mat var det show, der alle klassene hadde et innslag hver for fjorårselevene. Konkurransen vår gikk ikke helt som planlagt og varte i 22 minutter, noe Christian aldri slutter å snakke om. Men det er ikke vår feil at Sondre ikke klarer å blåse en tyggis og at Ådne ikke kan spise kjeks…

Siste dagen fikk vi vår etterlengtede søndagsfrokost (og det var litt deilig at fjorårselevene dro hjem). Noen tok en rolig dag, og mange ble med på volleyball og andre aktiviteter. J

xoxo Anus og Hanus<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *