Uke 7

hey bloggen!

Vi er offisielt ferdige med akklimatiseringen etter Thailand og begynte rett på med planlegging av denne ukens skiturer. Vi fikk også utdelt skredutstyr og skredopplæring. I dag var siste dagen sammen med de siste av være kjære Kina/ Taiwan/ Japan- elevene, og derfor ble det også laget en liten Hadet- kake. hygg <3

På tirsdag bar det opp på fjellet og ut på skitur. Årets første faktisk, ihvertfall på fjellski. Flere var veldig spente på å prøve utstyret sitt for første gang og se om fellene passa på skiene og skoa passa i skiene. Vi kom oss hele opp på fjellet selvom alle de sterke gutta på et punkt måtte ut å dytte bilen til Rakel opp den siste bakken pga. mye snø. Det ble en utrolig fin tur, selvom utstyret svikta litt for noen. Undertegnede måtte bære skiene sine halve veien.

Klare for tur numero dos dro vi tilbake til Stryn onsdags morgen for å gå på ski. Stemningen i bussen var litt lavere i dag, men den snudde fort etter en god lunsj. Etter lunsj fikk vi et lite snøvær før det klarna opp og vi fikk strålende sol. Da måtte det selvfølgelig bli en liten photoshoot før vi tok av fellene på skiene og raste nedover bakkene tilbake til bussen. To veldig fine dager på ski, ser frem til vårskituren nå!!

Torsdags morgen ante ingen hva planene egentlig var for dagen. Derfor heiv vi oss med på litt sirkeltrening med Peru- klassen hvor vi fikk vise hvor fit 🙂 vi egentlig er. Så måtte vi sitte gjennom snøskredkurs med Eirik hvor vi lærte om tørr snø, våt snø, varm snø, kald snø, ny snø, gammel snø, pudder snø og skare snø osv osv. Og ikke nok med det. Etter lunsj fikk vi enda en god time med Eirik og hans utrolige passion for blasfemi. Så ble det en rask romvask før mange av oss arrangerte karneval Klubben med pølser, kake og disco.

Siste dagen før ferien ble brukt til å preppe ski, og spise boller og pizza. Nå tar denne gjengen en velfortjent ferie etter en hard og lang uke tilbake på skolen. 😛

xoxo :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *