Uke 9

Hei bloggen, godt å se deg!

Da var vi endelig tilbake fra vinterferie. Mandagen var rolig uten særlig mye opplegg. Var dog veldig godt å se alle sammen igjen.

Tirsdag var det dags for skitur! Klassen var gira og forberedt, for uten om Alexander som ikke hadde sko som passet til skiene. Heldigvis var Amalie til god hjelp og han kom seg fram til slutt.

Onsdag var vi i buldrehallen i Moa, shit så gøy!Mange fikk vist frem klatretalentet sitt, blant annet Bendik som gjennomførte en fryktelig vanskelig rute. Bra for deg Bendik! På vei hjem slet vi litt med bilen, så hele gjengen måtte ut å dykke. Det gikk bra og vi kom oss hjem.

På torsdag syntes Christian at det var lurt å ha en massasjeøkt, på grunn av mange såre kropper etter klatringen. I tillegg får vi snart besøk av sirkusklassen fra Fjordane folkehøyskole som skal både bli massert og undervist i massasje av oss. Etter lunsj hadde vi en kor-økt. Kos assa.

Fredag var første dag med nye valgfag. Folk var spredd ut på de forskjellige valgfagene, som blant annet var mat på bål, topptur, ballspill, og klatring.

På lørdag var det mye på programmet. Flesteparten jobbet som frivillige på Rando Highway, men flere deltok også selv. Bendik fikk best tid av de på skolen. Bra for deg Bendik! De som ikke deltok på rando Highway var på skolen å forberedte til bryllupet som skulle ta sted senere denne dagen.

Bryllupet startet kl.18.00. Alle hadde fått tildelt ulike roller, noen med større oppgaver enn andre. Fler i vår klasse hadde store roller. Karoline og Eivind var det heldige paret som ble gift. Marie fikk i oppgave å protestere under vielsen, Ine var moren til bruden, og Bendik var Magic Mike. Bra for deg Bendik! Middagen var utrolig underholdene, med mange kleine og morsomme opptredener. Veldig vellykka!

Søndagen brukte vi til å øve på elevkvelden vår som vi har neste lørdag! Det blir spennende det.

xoxo Bændik og Marie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *