Uke 10

Hei bloggen!

Dette har vært en innholdsrik og hektisk uke, mye preget av forberedelser til “årets beste” elevkveld. Uken startet med valgfag, hvor noen hadde klatring, volleyball, skating og PT kurs.

Tirsdag dro vi på klassens første topptur på fjellski. Vi var alle litt spente på hvordan vi skulle komme oss opp, og ikke minst ned, til Melshornet. Turen var kjempefin, med strålende vær og godt humør. Turen ned innebar mange knall og fall, men heldigvis var det ingen som skadet seg. Vi var alle en smule sjalu på Eva og Bendik som kjørte ned på rando-ski, men har konkludert med at det egentlig er mer ekstremsport å kjøre ned på fjellski.

Onsdag skulle vi på en roligere og flatere tur på fjellski til Rotevassetra. Vi hadde fint vær denne dagen også, og en likeså spennende tur ned tilbake i en humpete løype. Her også ble det noen knall og fall, og mye latter.

Før vi kjørte ned hadde Christian en liten tale om at vi måtte unngå å falle i elva og kjøre forsiktig. Vi hadde ikke kjørt langt før Christian selv nærmest tok salto ned i bekken, og måtte av med både ski og staver for å komme seg opp.


Torsdag ble denne uken byttet med fredag, som betydde valgfag <3 Noen hadde mat på bål, hvor de denne gangen lagde laksepakker og banan med sjokolade. Klatring valgfag dro til buldrehallen i Ålesund, og brukte hele dagen der.

Fredag brukte vi hele dagen på forberedelser og gjennomkjøring av elevkveld. Det ble en lang dag for alle, men det var til slutt verdt det.

Så kom dagen vi hadde ventet på. Lørdagen begynte med et spennende seminar fra Peru-klassen hvor de fortalte om studieturen sin. Vi ble delt i grupper og sendt rundt på ulike poster, der vi blant annet fikk smake kull og mat som de hadde spist da de var der. De fortalte også om turen sin til Amazonas og andre spennende ting de hadde opplevd.

Etter dette sto elevkvelden for tur. Vi rigget til gymsalen og kjørte generalprøve. Klokken 6 var det tid for pølsefest, hvor de andre elevene møtte opp i mange spennende og kreative kostymer. Showet startet halv 8, og vi kan vell ikke si noe annet enn at det ble en suksess! Vi fikk mange fine tilbakemeldinger, og Christian var veldig stolte av oss.Neste uke skal alle friluftslivklassene til Stranda, hvor vi skal dele hytter med Bali-klassen. Det blir kos! <3

xoxo, Mariell og Hedda <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *